ZORICA MARKOVIĆ najiskrenije o estradi, Eliti, ljubavnom životu: Ostavljala sam MUŽEVE, jer su me VARALI!

Autor:

Zabava

05.05.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je svakako jedna od najpoznatijih pevačica na našoj estadnoj sceni, a za ovaj najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs, otvorila je dušu u emisiji "Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović!

ZORICA MARKOVIĆ najiskrenije o estradi, Eliti, ljubavnom životu: Ostavljala sam MUŽEVE, jer su me VARALI!

Foto: Republika, ATImages

Zorica je iskreno pričala o svom prošlom i sadašnjem ljubavnom životu, pa je priznala da je i prvog i drugog muža ostavila kada je saznala da je prevarena!

 

 

- Shvatila sam da sam se zaljubila u harmoniku, a ne u harmonikaša kada je počeo da me vara. Voleo je konobarice, koleginice, komšinice, one zdrave, rumene, Radojke, Milojke i ostale... Dok sam ja sa svekrvom sve radila, kao i kod mojih kući. Pa plus pevala, pa plus gajila decu. Ne kukam, ne patetišem, ali tako bi, šta da radim...Svađali smo se. On se branio - rekla je Zoka koja je u emisiji "Razotkrivanje" u jednom trenutku ispričala i svoj ljubavnu priču sa drugim mužem, Bracom Zatezalom, koji je nedavno preminuo, a koga je takođe ostavila kada je videla da je vara. 

 

- Posle moje promocije ja sam otišla kući, pa sam imala jako neki veliki nemir i osećaj da nešto nije u redu. Upalila sam auto, pa sam se vratila...već je bilo svanulo, svi su se razišli. Ja sam imala neki nemir, sve je u meni kuvalo. Došla sam tamo, parkirala auto, idem mostićem prema splavu i vidim šta treba da vidim. Njih dvoje se ljube. Načula sam ja i pre toga da su oni bili zajedno, a upoznala ih je jedna moja koleginica, njena kuma, koja ih je spojila - rekla nam je pevačica i opisala kako je izgledao njen život nakon ovog događaja koji joj je, razumljivo, veoma teško pao.

Folk-zvezda nam je priznala da je trenutno srećna u ljubavi, pa pričala po prvi put o čoveku sa kojim je trenuto u vezi. Sa Zokom smo razgovarali i o njenim kolegama - Sinanu Sakiću sa kojim je provela poslednje dane njegovog života, Lepi Lukić koja je razočarala, Džeju Ramadanovskom i mnogim drugima. Zorica se takođe dotakla i zadrugara, pa komentarisala ljubavni odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, kao i Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. 

 

BONUS VIDEO:

https://www.google.com/search?q=mirko+kodic+razotkrivanje&rlz=1C1GCEA_enRS936RS936&oq=mirko+kodic+razotkrivanje&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQIRigAdIBCjExMTE3ajBqMTWoAgiwAgE&sourceid=chrome&ie=UTF-8#

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading