DRAMATIČNA SCENA U LJIGU: U nevremenu koji je pogodio Srbiju poplavljen vrtić! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.06.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet vaspitačica evakuisano!

DRAMATIČNA SCENA U LJIGU: U nevremenu koji je pogodio Srbiju poplavljen vrtić! (FOTO)

Foto: Instagram/192_rs

Obilne padavine koje su danas u toku večernjih časova pogodile Srbiju, izazvale su potpuni haos širom zemlje!

Naime, dok kiša još uvek pada, mnogi se bore sa poplavama, bilo na ulici, domovima ili, kao što je objavljeno na društvenoj mreži Instagram, na stranici "192_rs", u vrtiću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako se vidi na fotografijama, obilne padavine potpuno su uništile ovu ustanovu. 

Takođe, pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP evakuisali su danas 10 osoba zbog nevremena i jakih padavina i to u pet vaspitačica iz Vrtića u Ljigu i pet osova iz vozila u selu Ključ kod Mionice.

Takođe, danas su čak 57 vatrogasaca-spasilaca bili angažovani sa 26 vozila i 12 pumpi i 11 crpljenja vode u Vranju, Leskovcu i Mionici, kao i na gašenju požara nakon udara groma u Subotici, Vranju i Ubi.

Zbog nevremena vatrogasci su pomagali građanima i na uklanjanju palih stabala u Zaječaru, Knjaževcu, Užicu, Čačku i Leskovcu kao i uklanjanju delova limene krovne konstrukcije u Ćupriji i Negotinu.

U ovom trenutku SVS MUP angažovani su u Leskovcu na uklanjanju palog stabla iza Doma kulture, kao i u Lazarevcu na uklanjaju palih stabala i na crpljenju vode iz domacinstava u Lazarevcu i Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading