"250 SPALJENIH, RAŠČEREČENIH I ZAUVEK ELIMINISANIH RUSKIH VOJNIKA" Ukrajinci objavili MONSTRUOZAN snimak gde se HVALE ubijanjem Rusa! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

19.06.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako tvrde, to su samo oni koje su snimili i kako je ubijenih ruskih vojnika mnogo više

"250 SPALJENIH, RAŠČEREČENIH I ZAUVEK ELIMINISANIH RUSKIH VOJNIKA" Ukrajinci objavili MONSTRUOZAN snimak gde se HVALE ubijanjem Rusa! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen

Ukrajinski vojnici su nedavno objavili uznemirujući snimak na kojem su dokumentovali smrt 250 ruskih vojnika u Harkovskoj oblasti, gde su Rusi pokrenuli novu kopnenu ofanzivu u maju.

Na društvenim mrežama su objavili snimak uz poruku: "250 mrtvih šupaka (ruskih vojnika, op.a.). A to su samo oni koje smo snimili." Takođe, dodali su da počinju da objavljuju dokaze o Rusima koje su ubili, navodeći da su ih "spalili, raščerečili i zauvek eliminisali".

Ruski agresori ubijeni dronovima, mitraljezima i granatama

Prema navodima Ukrajinske pravde, radi se o "ruskim agresorima koji su ubijeni dronovima, mitraljezima i granatama tokom maja." Ova vest je izazvala veliku pažnju i podigla nivo tenzija između Ukrajine i Rusije, prenosi Index.hr.

Reakcije na objavu snimka

Nakon objave snimka, reakcije su bile različite. Dok su neki podržali akciju ukrajinskih vojnika i istakli "njihovu hrabrost u borbi protiv ruske agresije", drugi su osudili objavljivanje uznemirujućeg materijala na društvenim mrežama.

Ukrajinska 3. Posebna jurišna brigada i njihova uloga u Harkovskoj oblasti

Treća posebna jurišna brigada igra ključnu ulogu u odbrani Harkovske oblasti od ruske vojske. "Njihova hrabrost i odlučnost u borbi protiv agresora" su istaknute u brojnim ukrajinskim medijskim izveštajima.

Ruska ofanziva i međunarodna reakcija

Ruska ofanziva na Harkovsku oblast izazvala je osudu međunarodne zajednice, a mnoge zemlje su pružile podršku Ukrajini u odbrani suvereniteta i teritorijalnog integriteta.

Ovakvi događaji dodatno podstiču međunarodne napore za rešavanje konflikta između Ukrajine i Rusije.

Upozoravamo da je snimak uznemirujuć! Pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading