DEČAK (6) NAŠAO MRTVU MAJKU U STANU: Uradio ono što su ga učili u vrtiću, a policija traga za ocem

Autor:

Svet

17.06.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je pronašao telo svoje mame Vivo J. (34) na podu u kuhinji, a policija je po dolasku na lice mesta ustanovila da je nesrećna žena najverovatnije ubijena

DEČAK (6) NAŠAO MRTVU MAJKU U STANU: Uradio ono što su ga učili u vrtiću, a policija traga za ocem

Foto: Pixabay/Myriams-Fotos

Šestogodišnji dečak doživeo je ono što nijedno dete ne bi trebalo da doživi. Mališan je juče pronašao beživotno telo svoje majke u stanu u Nemačkoj, a potom je, kao što su ga učili u vrtiću, pozvao policiju i hitnu pomoć.

Dečak je pronašao telo svoje mame Vivo J. (34) na podu u kuhinji, a policija je po dolasku na lice mesta ustanovila da je nesrećna žena najverovatnije ubijena. Odmah je raspisana potrga za dečakovim ocem, američkim državljaninom Džekom M. (54), koji je nestao u svojoj "Tesli", ali je naknadno pronađen i uhapšen.

"Prema trenutnim podacima iz istrage, veruje se da je u pitanju zločin iz strasti", naveli su iz policije.

Komšije porodice navode da je dečak, koji je pronašao majku bez znakova života, nedavno u vrtiću naučio šta treba da se radi u vanrednim situacijama.

"Baš nedavno su ih u vrtiću učili šta treba da urad kada se nešto hitno dešava. Koliko li je traumatično bilo za njega da pronađe majku tako?", pitaju se komšije.

Kako navode lokalni mediji, osumnjičeni za ubistvo pronađen je u susednom gradu, a Džek nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Prema navodima komšija, supružnici su bili u lošim odnosima već neko vreme.

"Ona mi je rekla da ju je on često tukao. Zato što je bio nasilan bilo mu je zabranjeno da joj prilazi deset dana, ali nikom od nas nije palo napamet da bi je ubio", kaže komšinica Ilona M.

Ona je neutešna zbog sudbine mališana.

"On sad više nema ni oca ni majku. Ujak mu živi u Minhenu, ali on studira i neće moći da brine o njemu. Rodbina im je valjda u Vijetnamu... Šta će biti sa jadnim detetom sada", priča Ilona.

Druge komšije kroz suze pričaju kako su iz Vivinog stana čuli vrisak u ranim jutarnjim satima.

"Nedugo potom videli smo dečaka kako stoji na ulici i neutešno plače. Nismo znali šta se dogodilo i pomislili smo da su mu se otac i majka opet svađali", navele su komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading