HOROR U KOMŠILUKU: Teretni voz izleteo iz šina na sred mosta! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.06.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ključnih problema koji se ističe jeste nedostatak vodilica na mostovima, koje bi trebalo da spreče voz da iskoče sa šina.

HOROR U KOMŠILUKU: Teretni voz izleteo iz šina na sred mosta! (VIDEO)

Foto: Youtube/Avaz TV

Na Bradinskoj rampi, između stanica Grad-Konjic, dogodio se novi incident kada je teretni voz izleteo iz šina, treći put u kratkom vremenskom periodu. Incident se dogodio oko 18:30 sati, dok je voz putovao iz pravca Rajlovca prema Čapljini. Srećom, u ovom slučaju nije bilo ljudskih žrtava, ali zabrinutost raste zbog čestih iskakanja vozova na istom mestu.

Jedan od ključnih problema koji se ističe jeste nedostatak vodilica na mostovima, koje bi trebalo da spreče voz da iskoče sa šina. Posebno je zabrinjavajuće to što su vodilice uklonjene pre nekoliko godina i nikada nisu vraćene na svoje mesto. Ova činjenica postavlja pitanje odgovornosti za održavanje i bezbednost železničke infrastrukture na ovoj deonici.

Nakon ovog poslednjeg incidenta, očekuje se reakcija nadležnih organa i kompanija koje su odgovorne za održavanje i bezbednost železničke infrastrukture u ovom regionu. Građani takođe izražavaju zabrinutost zbog učestalih problema na Bradinskoj rampi i traže hitno rešenje kako bi se sprečili budući incidenti i sačuvala bezbednost putnika i stanovnika okolnih naselja.


Ovaj incident postavlja pitanje održavanja i bezbednosti železničke infrastrukture, kao i odgovornosti nadležnih institucija i kompanija. Građani i stručnjaci apeluju na hitno delovanje kako bi se rešili problemi koji dovode do iskakanja vozova na Bradinskoj rampi i osigurala bezbednost svih učesnika u železničkom saobraćaju.

(Avaz)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading