OTAC PREGAZIO BEBU (1) U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE, BIO PIJAN! Nezapamćena tragedija!

Autor:

Svet

28.06.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka uzela dete sa zemlje i odvezla ga u najbližu bolnicu, ali mu nije bilo spasa...

OTAC PREGAZIO BEBU (1) U DVORIŠTU PORODIČNE KUĆE, BIO PIJAN! Nezapamćena tragedija!

Foto: Shutterstock

Strašna nesreća dogodila se u Botošanima, u Rumuniji, kada je otac ubio svog jednoipogodišnjeg sina u dvorištu porodične kuće.

Prema izveštajima rumunskih medija, dogodila se tragična nesreća u kojoj je otac, nesvesno, pregazio svog sina automobilom. Nesrećni čovek je seo za volan i pokrenuo vozilo, ne primetivši da se dete nalazilo iza automobila.

Incident se desio oko 17 časova, a majka je brzo reagovala, odmah uzela dete i odvela ga u najbližu zdravstvenu ustanovu u Saveniju. Hitna pomoć je stigla na lice mesta sa lekarom, ali uprkos 40 minuta reanimacije, dečakove povrede su bile fatalne i nažalost je preminuo u bolnici.

Jedan od svedoka nesreće je izjavio:

"Automobil ga je pregazio. Otac nije to učinio namerno, nije želeo da povredi svoje dete. Ima i malu ćerku. Majka je brzo reagovala odvodeći dete u bolnicu, dok je otac dao izjavu policiji."

Komšije su izrazile šok nakon saznanja o tragičnom događaju, hvaleći oca kao dobrog čoveka koji im je često pomagao. Jedan od komšija je izrazio sumnju i bol, pitajući: "Da li je zaista mrtav?".

Policija je odmah pokrenula istragu, a rezultati alkotesta su pokazali da je otac bio pod uticajem alkohola sa 1,37 mg/l u krvi. Otac je osumnjičen za ubistvo iz nehata, a nakon završetka policijskog uviđaja će biti preduzete dalje zakonske mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading