"VIDEĆEMO SE OPET DRAGA MAJKO I ŽENO" Bogdanova žena umrla nekoliko dana posle porođaja, potresnim rečima se oprostio od nje

Autor:

Svet

31.05.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjankina porodica, ali i lekari nestrpljivo čekaju da stigne nalaz obukcije.

"VIDEĆEMO SE OPET DRAGA MAJKO I ŽENO" Bogdanova žena umrla nekoliko dana posle porođaja, potresnim rečima se oprostio od nje

Foto: X/ISU „Bucovina" Suceava/Printscreen

Bjanka Curelusa (19) iz Rumunije, preminula je nekoliko dana nakon porođaja u Okružnoj kliničkoj bolnici u Sučavi. Za sada nije poznat uzrok smrti, a njen suprug Bogdan se potresnim rečima oprostio od nje.

- Videćemo se opet draga majko i ženo - napisao je Bogdan uz fotografiju sa njihovog venčanja.

Bjankina porodica, ali i lekari nestrpljivo čekaju da stigne nalaz obukcije.

Mlada žena je samo nekoliko dana pre 17. maja rodila carskim rezom zdravog dečaka Matijasa i bila je uredno otpuštena kući. Međutim, tog kobnog dana požalila se na bolove u levoj butnoj kosti. Kako su bolovi bivali sve jači i jači, otišla je u bolnicu i dobila dijagnozu venske tromboze zbog čega je hospitalizovana.

Nakon šest dana, mlada Bjanka je operisana i delovalo je da njeno zdravstveno stanje ide nabolje. Nažalost, dva dana nakon operacije, 19-godišnjakinja je doživela kardiorespiratorni zastoj i preminula.

Bjankina trudnoća je bila uredna, izneta do termina, bez ikakvih drugih komplikacija.

I lekari i porodica čekaju rezultate obdukcije kako bi saznali šta je razlog za iznenadnu smrt mlade devojke.

- Postavljena je dijagnoza plućne embolije. I na prijemu na kardiološko odeljenje stvari su išle veoma dobro. Nažalost, dogodio se nemili događaj. Verovatno je to bila još jedna manifestacija plućne embolije koja je dovela do ovakvog ishoda - izjavio je Aleksandru Kalančea, menadžer Okružne kliničke bolnice u Sučavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading