DOKTORI MIJU OTKAČILI ZBOG "DOSADNOG VIRUSA", ONA POSLE NEKOLIKO DANA UMRLA! Sada je otkriveno šta je pred smrt napisala majci! OVO KIDA DUŠU

Autor:

Svet

24.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia je došla na pregled žaleći se na jaku glavobolju i crvene fleke na koži koje ne prolaze

DOKTORI MIJU OTKAČILI ZBOG "DOSADNOG VIRUSA", ONA POSLE NEKOLIKO DANA UMRLA! Sada je otkriveno šta je pred smrt napisala majci! OVO KIDA DUŠU

Foto: facebook/mia ginever

Devetnaestogodišnja Mia Ginever iz Velike Britanije preminula je pre dve godine, tačnije 9. marta 2022. zbog pogrešne dijagnoze potpuno nezainteresovanih lekara za njeno zdravlje.

Mia je došla na pregled žaleći se na jaku glavobolju i crvene fleke na koži koje nisu prolazile.

Doktori su joj rekli da je to još jedan u nizu "dosadnih virusa".

Tek kada joj se stanje pogoršalo te je završila u bolnici, Mia je videla da je vrag odneo šalu shvativši da je nešto jako ozbiljno krenulo po zlu.

Tada je majci Mel rekla da joj ne dozvoli da umre, prenosi Daily mail.

Ubrzo joj se ukočio vrat, što je jedan od znakova meningitisa, i upala je u delirijum.

Majka Mel je mogla samo da gleda dok su doktori i sestre trčali oko njene ćerke, pokušavajući da joj pomognu.

Navodno je prošlo pet sati dok lekari konačno nisu procenili njeno stanje.

Osam sati nakon dolaska u bolnicu, Miji su konačno naloženi krvni testovi koji su otkrili da ima meningitis B i dali su joj antibiotike.

Do toga je došlo nakon što je prethodni doktor navodno odbio da uradi krvne testove ili da joj da antibiotike, umesto toga joj je dao tečnost i lekove za ublažavanje bolova.

Nažalost, za Miju je bilo prekasno i ona je smeštena u indukovanu komu. Dva dana kasnije je preminula.

Samo nedelju dana pre smrti, tinejdžerka je bila zauzeta pravljenjem planova putovanja i prijavljivanjem za stažiranje tokom leta kako bi ispunila svoj san da postane dizajner enterijera.

Nakon njene smrti pokrenuta je istraga, a bolnica je navodno priznala da lekari nisu pravilno procenili tinejdžerku na meningitis i sepsu.

Takođe je utvrđeno da bolnica nije ispoštovala protokol o davanju antibiotika u roku od sat vremena nakon što je po drugi put stigla u bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading