UŽAS U GRADU: Danijel izbo suprugu i dvoje dece, pa se zaključao u kući! Kad je policija došla, dogodio se VELIKI PREOKRET

Autor:

Svet

24.05.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije kažu da je sve što se dešavalo ličilo na filmski triler

UŽAS U GRADU: Danijel izbo suprugu i dvoje dece, pa se zaključao u kući! Kad je policija došla, dogodio se VELIKI PREOKRET

Foto: Schicchi/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Tridesetpetogodišnji Italijan Danijel Alba iz okoline Palerma na Siciliji, izbo je noćas suprugu i dvoje dece, a onda se zaključao u stanu.

Policija je jako brzo došla na poziv komšija na lice mesta, ali nisu uspeli da odmah uđu u stan, što je još više pogoršavalo zdravstveno stanje Danijelove supruge i dece.

Posle skoro sat vremena pokušaja da uđu u stan, na kraju su u njega upali kroz terasu i uspeli su da troje povređenih prebace helikopterom u bolnicu. 

Sin Kristijan (7) i ćerka Sara (3) nalaze se u teškom stanju.

Dečak je podvrgnut veoma delikatnoj hirurškoj operaciji: jedan od uboda nožem koji mu je njegov otac zadao na grudima očigledno je okrznuo njegovo srce.

Čak je i mala sestra, koja je intubirana i ima krvarenje u mozgu, u teškom stanju.

Aneta, supruga osumnjičenog, koja je poljskog porekla, prevezena je u bolnicu gde je imala hitnu operaciju. Njeno stanje je ozbiljno ali nije životno ugrožena.

Nakon hapšenja došlo je do pokušaja linča od strane muškarca koji je prvo udario automobil policije koja je odvodila osumnjičenog, a zatim pokušao da otvori vrata koja su bila zaključana.

Uhapšeni je odgovorio tako što je podigao srednji prst. Policija ga je zaustavila i identifikovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading