TRAGEDIJA U BOLNICI: Žena (29) preminula posle porođaja!

Autor:

Svet

23.05.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su pokušali da je reanimacijom vrate u život, ali bezuspešno

TRAGEDIJA U BOLNICI: Žena (29) preminula posle porođaja!

Foto: Shutterstock

Ženska osoba E. H. (29) iz Gračanice preminula je nakon komplikacija posle porođaja.

"Dana 22.05.2024.godine, oko 21,15 sati, PS Lukavac je obaveštena od strane SHMP DZ Lukavac, da je u navedenu zdravstvenu ustanovu sanitetskim vozilom Opšte bolnice Gračanica dovezena ženska osoba E.H. (1995) iz Gračanice, bez znakova života, kojom prilikom je dežurni lekar Doma zdravlja Lukavac konstatovao smrt imenovane", saopšteno je iz MUP-a TK.

Prema navodima prijave, E.H. je zbog komplikacija nakon porođaja u Opštoj bolnici Gračanica, od strane dežurnih lekara bolnice, u pratnji medicinskog osoblja upućena u JZU UKC Tuzla, ali je u toku hitnog prevoza došlo do gubitka znakova života ih kojih razloga je prevezena u SHMP Doma zdravlja Lukavac gde je pokušana reanimacija pacijentkinje, ali na žalost, bezuspešno, prenosi Avaz.

"O događaju je upoznat dežurni tužilac KTTK-a, po čijem nalogu je telo preminule prevezeno u Komemorativni centar radi obdukcije. Potrebne istražne radnje preduzeli su istražitelji OKP PU Lukavac, a sve dalje radnje, prema uputstvima tužioca u narednom periodu, preduzimaće istražitelji OKP PU Gračanica", saopšteno je iz MUP-a TK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading