ANA UMESTO OCA SAHRANILA NEPOZNATOG KANAĐANINA! U crkvi shvatila da preminuli ne liči na njenog TATU: Nakon KREMACIJE usledila DRAMA!

Autor:

Svet

17.05.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana navodi da je telo dopremljeno u Rusiju posle tri nedelje i da su tokom obreda u crkvi primetili da pokojnik ne liči na njenog oca

ANA UMESTO OCA SAHRANILA NEPOZNATOG KANAĐANINA! U crkvi shvatila da preminuli ne liči na njenog TATU: Nakon KREMACIJE usledila DRAMA!

Foto: shutterstock

Ana Neroeva iz ruskog grada Čeljabinska sahranila je umesto oca nepoznatog Kanađanina čije je telo greškom poslato u Rusiju sa Kube. 

Ilja Neroev (51) otišao je na Kubu 20. marta sa svojom partnerkom. Dva dana kasnije otišao je do menjačnice, međutim, nije se vratio u hotelsku sobu, a njegovu partnerku su obavestili da je umro. Ženi je u bolnici pokazano telo nakon čega se vratila u Rusiju.

Neroev je navodno preminuo od akutnog plućnog edema.

Ana navodi da je telo dopremljeno u Rusiju posle tri nedelje i da su tokom obreda u crkvi primetili da pokojnik ne liči na njenog oca, međutim, uveravali su ih da tokom balsamovanja i transporta iz druge zemlje izgled pokojnika mogao uveliko da se promeni.

Rođaci su poverovali i sahranili pokojnika.

Istina je otkrivena kad su zapadni mediji počeli da pišu o čudnom slučaju u Kanadi. Tamošnja porodica takođe je čekala telo preminulog rođaka kako bi ga sahranila, međutim, ispostavilo se da je u sanduku bio Ilja.

- Moj tata je isporučen porodici iz Kanade. Nisu ga prepoznali i napravili su pometnju. Poslali su fotografiju mog tate u ambasadu Kube nakon čega smo im mi preko ambasade poslali fotografiju njihovog tate. Ispostavilo se da su tela zamenjena - navodi Ana.

Kanadska televizija CTV navodi da je kanadski državljanin (68) preminuo 22. marta od srčanog udara u odmaralištu Varadero i da su rođaci nakon repatrijacije posmrtnih ostataka otkrili da se u sanduku nalazi nepoznati muškarac. Ispostavilo se da je u pitanju Rus koji je preminuo na Kubi dok je telo Kanađanina poslato u Rusiju.

Na telu muškarca iz Rusije navodno su pronađeni tragovi premlaćivanja i porodica sada sumnja da je Ilja ubijen na Kubi.

Telo Neroeva se i dalje nalazi u mrtvačnici u Kanadi dok će telo Kanađanina morati da bude ekshumirano. Generalni ruski konzul u Montrealu Aleksandar Noskov navodi da diplomate rade na vraćanju tela Rusa u njegovu domovinu.

Jedna prodica iz Velsa, podsetimo, nedavno je kremirala telo nepoznate osobe nakon što im je bolničko osoblje predalo pogrešne ostatke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading