DARKO LUMPOVAO SA VOLKOVIM, NAZDRAVLJALI ŽESTINOM! Lazić bez trudne supruge uhvaćen u noćnom provodu (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Darko Lazić opuštao se u društvu bivšeg fudbalera Vladimira Volkova

DARKO LUMPOVAO SA VOLKOVIM, NAZDRAVLJALI ŽESTINOM! Lazić bez trudne supruge uhvaćen u noćnom provodu (FOTO)

Foto: Republika

Darko Lazić nedavno je sa suprugom Katarinom Lazić proslavio vest što će postati roditelji. Tom prilikom su otkrili da čekaju devojčicu, koja će biti rođena u oktobru, a sad je pevač odlučio da se malo opusti. Iako se ne odvajaju otkako su u braku, Darko je ovaj put u provod otišao bez trudne supruge.

Foto: instagram darko lazic

Darko Lazić i Vladimir Volkov u provodu

Pevač je objavio dva storija na Instagramu, na kojem se vidi da mu društvo u izlasku pravi fudbaler Vladimir Volkov. Lazić je prvo objavio da su na večeri u restoranu i pokazao šta se sve od hrane nalazi na njihovom stolu, a onda i kako igraju i pevaju u jednom klubu.

Lazić i Volkov su bili izuzetno veseli, a fudbaler je u ruci držao čašu s alkoholom, te je i nazdravio. Njih dvojica su zajedno pevali hit Jelene Karleuše "Nije ona nego ja", ali u delu pesme u kojoj se pominje mercedes, njih dvojica govore BMW.

Republika

Foto: Republika

Darko Lazić u provodu bez trudne Kaće

Podsetimo, Lazić je nedavno izjavio da je presrećan što će po treći put postati otac. Folker je u krugu porodice i bliskih prijatelja napravio proslavu gde je par saznao da Kaća nosi devojčicu. Njemu će ovo biti prvo dete sa Katarinom, s kojom se venčao prošle godine, dok iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerku, a iz vanbračne zajednice s Marinom Gagić sina.

- Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata - rekao je Darko za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading