ALMA IPAK UBIJENA, ZAJEDNO SA DECOM?! Stigle nove ŠOKANTNE informacije! Jedan DETALJ menja TOK ISTRAGE?! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.05.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni novinar ukazao je na neke nelogičnosti koje se pojavljuju u ovom slučaju

ALMA IPAK UBIJENA, ZAJEDNO SA DECOM?! Stigle nove ŠOKANTNE informacije! Jedan DETALJ menja TOK ISTRAGE?! (VIDEO)

Foto: Alma Bushati Arrazi Facebook printscreen

Policija u Albaniji je danas pronašla još dva tela, Alme Arazi (39) i njenog sina, dok su ranije pronađena tela dve devojčice.

Ovaj slučaj samoubistva majke i troje dece koji su skočili u reku Bojanu šokirao je region, ali albanski novinar Dritan Laci izražava sumnju u okolnosti ovog tragičnog događaja.

On ističe da sve okolnosti nisu razjašnjene i da treba razmotriti mogućnost ubistva, a ne samoubistva.

Sumnjive okolnosti

Dritan Laci ukazuje na nekoliko sumnjivih okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Prema njegovom mišljenju, Almin muž je imao veze sa bandama u Skadru, a postoji i sumnja u ulogu brata Alminog supruga, koji je nedavno izašao na slobodu.

Novinar naglašava da je bitno istražiti poslednji razgovor Alme sa jetrvom, kao i razloge zašto se Alma sastala baš sa njom tog dana.

Takođe, ističe da je čudno što se sve dogodilo u prethodna četiri dana kada je na slobodu izašao brat Alminog supruga.

Poziv na dublju istragu

Laci naglašava da je potrebno sprovesti istragu na dva nivoa i istražiti mogućnost ubistva u ovom slučaju.

Takođe, ističe važnost analize kamera na mostu sa kojeg su skočili, kao i visine ograde koja bi trebalo da spreči takav čin.

On ističe da je neophodno pogledati sve dokaze kako bi se dobila jasnija slika o ovom tragičnom događaju.

Podsećanje na slučaj

Alma je sa troje male dece skočila u reku Bojanu 2. maja, a njen nestanak je prijavio suprug Ergis Arazi (31) koji je kasnije uhapšen.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a novinar Dritan Laci ističe važnost dublje istrage kako bi se razjasnile sve okolnosti i eventualno otkrilo da li je u pitanju samoubistvo ili ubistvo.

- Almin muž je imao veze sa bandama u Skadru. Žene koje se plaše svojih muževa jer su jaki u gradu, mogu nasilje da prijave u drugom gradu. Treba baciti svetlo na poslednji razgovor Alme sa njenom snajom, sestrom njenog supruga Ergiza. Sumnjivo je i što se sve dogodilo u prethodna četiri dana kada je na slobodu izašao brat Alminog supruga. Treba istražiti mogućnost ubistva u ovom slučaju. Ulazi na most prekriveni su kamerama, a ograda je visoka oko metar i po. Kako je to sve uspela da izvede majka sa troje male dece... Moramo vršiti istragu na dva nivoa i ne smemo zaboraviti da se sve dogodilo u poslednja četiri dana, baš kada je na slobodu izašao brat Ergiza. Neke dokaze treba pogledati i zašto se Alma sastala baš sa snajom tog dana - rekla je novinar Laci u emisiji "Život u Albaniji".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading