OTKRIVENI NOVI DETALJI O BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI: Evo kakva je situacija u porodici Kejt Midlton i šta će biti sa Harijem i Megan

Autor:

Svet

01.05.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena britanska kolumnistkinja odlučila sa odgovori na pitanja radoznalih čitalaca

OTKRIVENI NOVI DETALJI O BRITANSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI: Evo kakva je situacija u porodici Kejt Midlton i šta će biti sa Harijem i Megan

Foto: Tanjug AP

Sara Vajn britanska kolumnistkinja, koja piše za Dejli mejl od 2013. godine, danas odgovara na pitanja čitalaca britanskog Dejli mejla.

Ona odgovara na pitanja uživo online, a ona uključuju širok spektar tema, od politike do britanske kraljevske porodice i Tejlor Svift, pa do popularne britanske serije Baby Reindeer (Mali Irvas).

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton

 

Čitaoci su postavili i nekoliko interesantnih pitanja o članovima britanske kraljevske porodice.

Jedno od njih glasi: Mogu li Megan i Hariju biti oduzete titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa, i koliko je to verovatno? Ima li kraja smicalicama kralja Čarlsa i princa Vilijama? - pitala je Stefani S.

- Mislim da je malo verovatno da bi kralj to uradio, možda bi pre princ Vilijam. Mislim da mnogo zavisi od narednih nekoliko godina. Lično mislim da ne bi trebalo da zadrže svoje titule, ali postoji mali problem u tome što ako joj se oduzme titula Saseks, onda mislim da će ona sebe zvati "princezom", smešno. Ali moj kolega Robert Hardman je pravi stručnjak za sve ovo - rekla je britanska kolumnistkinja Sara Vajn.

 

 

Šta mislite kako se porodica princeze od Velsa nosi sa Kejtinom dijagnozom raka? Kada se Kejt vrati u javnost, hoće li nešto biti drugačije? - pitala je Lusi.

- Mislim da je to kao svaka porodica koja prolazi kroz ozbiljnu bolest: zastrašujuće, stresno, mnogo neizvesnosti. Moja prijateljica trenutno prolazi kroz sličnu stvar sa svojom ćerkom, i to je veoma teško, posebno kada su deca tako mala. Kada se na kraju vrati pred oči javnosti, mislim da će ljudi veoma poštovati njenu situaciju i dati joj dovoljno vremena i prostora. Ona je već postala jedan od najpopularnijih članova kraljevske porodice - ne vidim da će se to uskoro promeniti - rekla je Sara.

Mislite li da bi Hari i Megan možda mogli da budu dočekani kao članovi kraljevske porodice koji rade sa skraćenim radnim vremenom nakon svega što su rekli o kraljevskoj porodici u intervjuima, podkastovima, Harijevoj knjizi "Spare", kao i da se ne distanciraju od gadnih komentara njihovog portparola Omida Scobie, posebno o kralju Čarlsu i princezi od Velsa? -  pitala je Džojkrista.

- Zdravo Džojkrista. Mislim da bi to jednog dana bilo moguće, s obzirom da krv nije voda, ali bi morali da se pomuče da vrate poverenje ne samo članova kraljevske porodice već i britanske javnosti. Međutim, to se neće dogoditi uskoro. Pretpostavljam da će sledeća generacija – njihova deca, deca princa od Velsa – biti ta koja će na kraju zalečiti taj rascep, ako to ikada učine - zaključila je Sara Vajn, kolumnistkinja britanskog Daily Maila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading