PEVAČA ŠOKIRALA VEST O SMRTI CIPKINOG SUPRUGA: Sad su mi javili, ODLEPIO SAM!

Autor:

Zabava

16.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David nije mogao da veruje šta se ddanas desilo!

PEVAČA ŠOKIRALA VEST O SMRTI CIPKINOG SUPRUGA: Sad su mi javili, ODLEPIO SAM!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Cipka i Đorđe

Domaću javnost danas je šokirala vest da je iznenada preminuo biznismen Nebojša Jarin Stojićević, suprug popularne pevačice Aleksandre Tadić Cipke. Biznismen je preminuo od posledica srčanog udara. 

Danas se na Košutnjaku snimala još jedna emisija takmičenja "Zvezde Granda", a muzičar Đorđe David priznao je da se šokirao kad je saznao da je preminuo Cipkin suprug.

- Sad su mi javili, odlepio sam - rekao je kratko Đorđe.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđa Davida šokirala vest o smrti Cipkinog supruga

David je progovorio i po povredi Saše Popovića.

- Pokušao sam da ga dobijem. Nije se javio na telefon. Verovatno sam jedan od pet miliona kada se dese neke lepe ili ružne stvari, to je po logici stvari milion poziva. Video sam ga unutra, sve je okej. Mlad je on čovek. Mlade su kosti, izdržaće on to bez problema - rekao je muzičar i član žirija "Zvezde Granda" za "Blic".

Nebojša Jarin Stojićević bio je ugledni biznismen, suvlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Njegovo poslovanje nije se odvijalo samo u Srbiji, već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca. Njegova poslovna uspešnost bila je neosporna, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu ne samo u poslovnom svetu već i u životu njegove porodice i prijatelja.

Aleksandra Tadić Cipka je svoje sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti, a nakon svadbe je istakla da izuzetno uživa u bračnim vodama.

Republika

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Cipka i njen pokojni suprug

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading