JEZIVA TRAGEDIJA NA GRADILIŠTU: Muškarac poginuo bratu na oči, na licu mesta bio spasilački helikopter!

Autor:

Svet

20.03.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucanje sajle kao uzrok nesreće.

JEZIVA TRAGEDIJA NA GRADILIŠTU: Muškarac poginuo bratu na oči, na licu mesta bio spasilački helikopter!

Foto: Shutterstock

Nedavno se dogodila tragična nesreća na gradilištu u Italiji, u mestu Santo Stefano di Kadore u kojoj je poginuo Elvir Sarajčić Buco (41) iz Novog Travnika. O tragediji su izveštavali pojedini italijanski mediji, među kojima i "Corriere delle Alpi". Nažalost, nesrećni slučaj je rezultirao smrtnim ishodom.


Pucanje sajle kao uzrok nesreće

Prema informacijama iz italijanskih medija, do nesreće je došlo usled pucanja sajle kojom su bila pričvršćena drva na gradilištu. Ovaj neočekivani događaj izazvao je lančanu reakciju koja je rezultirala tragičnim ishodom.


Hitna pomoć i spasilački helikopter nisu uspeli da spase radnika

Iako su na lice mesta odmah stigla hitna pomoć i spasilački helikopter, nesrećnom radniku nije bilo spasa. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt, ostavljajući prisutne u šoku i tuzi zbog gubitka kolege.

Uključenost karabinjera i tehničara za bezbednost na radu

Na licu mesta su se našli i karabinjeri, kao i tehničari za bezbednost na radu, koji su odmah preuzeli kontrolu situacije. Pokrenuli su istragu o uzrocima nesreće i eventualnoj odgovornosti u celom slučaju.


Sumnje u ljudsku grešku

Iako još uvek nije potpuno jasno kako je došlo do nesreće, postoje indicije da bi ljudska greška mogla biti jedan od faktora koji su doprineli ovom tragičnom ishodu. 

Policija je odmah reagovala i preuzela istragu na terenu, izuzimajući dokaze koji će sigurno pružiti jasniju sliku o tome šta se zapravo desilo na gradilištu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading