TAČNO U PONOĆ, PUTIN GODINU NOVU DOČEKUJE OVAKO... Šef Kremlja otkrio kako dočekuje praznik, a građanima Rusije poželeo je sledeće!

Autor:

Svet

17.12.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznici su rezervisani za najbliže i porodicu, poručio je Putin i na konferenciji za medije prošle nedelje i posavetovao građane Rusije da Novu godinu provedu sa bliskim ljudima i da za njih urade nešto lepo.

TAČNO U PONOĆ, PUTIN GODINU NOVU DOČEKUJE OVAKO... Šef Kremlja otkrio kako dočekuje praznik, a građanima Rusije poželeo je sledeće!

Foto: shutterstock, Tanjug/Ap

- Nakon što kazaljke otkucaju ponoć, Vladimir Putin će sa najbližima da nazdravi uz čašu prazničnog šampanjca i razgovara o svakodnevnim temama - rekao je predsednik Rusije u intervjuu novinaru Pavlu Zarubinu.

Nije još uvek bio u prazničnoj kupovini

Na pitanje da li će nekoga obradovati poklonima, Putin priznaje da još uvek nije bio u novogodišnjoj kupovini, ali da će se ipak potruditi da one sa kojima čeka Novu godinu iznenadi nečim lepim.

Praznici je rezervisani za najbliže i porodicu, poručio je Putin i na konferenciji za medije prošle nedelje i posavetovao građane Rusije da Novu godinu provedu sa bliskim ljudima i da za njih urade nešto lepo.

- Za Novu godinu treba više pažnje da posvetimo voljenima, porodici, da zajedno radimo nešto lepo, nađemo zajednički cilj. Da posetimo izložbu, pozorište, bavimo se sportom. Obavezno da vodimo aktivan način života - rekao je Putin tokom konferencije.

I prethodnih godina šef Kremlja je održavao svoja praznična obraćanja. 

Tradicionalna čestitka građanima Rusije

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, odgovarajući na pitanje novinara u decembru 2022. da li se planira promena postavke obraćanja koje se tradicionalno snima sa Kremljom u pozadini, on je rekao kako nikakve promene nisu planirane.

- Nikada ne otkrivamo kako i kada se snima predsednikov novogodišnji pozdrav, mogu samo da kažem da ce se predsednik tradicionalno obratiti ruskom narodu u ponoć i poželeti srećnu Novu godinu. Naravno, svako predsedničko novogodišnje obraćanje izražava utisak o prošloj godini i sadrži neka važna osećanja, neke ključne poruke za narednu godinu. Tako će biti i ove godine - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskovkrajem decembra 2022. uoči Nove godine. 

Lider Rusije po sopstvenom priznanju, najčešće novogodišnje i božićne praznike najviše voli da dočeka okružen porodicom, prenosi Tas.

BONIS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading