KEJT MIDLTON OVO NIJE OČEKIVALA: Stvar koju je njen sin izgovorio potpuno ju je RASPAMETILA!

Autor:

Svet

08.05.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt Midlton odlučila je da ispriča o čemu se radi, a spomenula je i princa Vilijama

KEJT MIDLTON OVO NIJE OČEKIVALA: Stvar koju je njen sin izgovorio potpuno ju je RASPAMETILA!

Foto: www.profimedia.rs

Princ Luis, najmlađi član britanske kraljevske porodice, oduševio je javnost svojom šarmantnom pojavom i nestašnim ponašanjem.

Kroz godine, javnost je imala priliku da prati njegovu transformaciju u središte pažnje, od prvih govorničkih uloga do urnebesnih ludorija na proslavi Platinastog jubileja.

Jedna od zanimljivih anegdota koju su njegovi ponosni roditelji, princ Vilijam i princeza Kejt, podelili sa javnošću odnosi se na Luisove prve reči.

Kejt Midlton je otkrila da je jedna od njegovih prvih reči bila posvećena voljenoj britanskoj kuvarici Meri Beri.

Naime, mali princ je prve reči izgovorio upravo zbog toga što su sve knjige o kuvanju bile smeštene u visini gde je on mogao da ih vidi.

Uz to, princeza Kejt je istakla da je Luis toliko upoznat sa Beri da bi je "definitivno" prepoznao, što je simpatičan detalj iz njihovog svakodnevnog života.

Porodična podrška i bliskost

Pored otkrivanja Luisovih prvih reči, Kejt Midlton je takođe otkrila da je princ Vilijam izrazio ponos nad njenim angažmanom u dobrotvornim organizacijama za mentalno zdravlje, ističući koliko je njen doprinos bio važan.

Ova podrška i bliskost između članova kraljevske porodice bila je vidljiva i tokom snimanja BBC-jevog specijala u kojem su svi zajedno pripremali omiljene svečane recepte s Meri Beri.

Normalno detinjstvo za kraljevsku decu

Princ Vilijam i princeza Kejt su odlučili da njihova deca, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, imaju što normalnije detinjstvo uprkos njihovom kraljevskom poreklu.

Redovno voze decu u školu i nastoje da bar jedno od njih bude kod kuće kad god je to moguće, pružajući im sigurnost i stabilnost u odrastanju.

Ova odluka kraljevskog para pokazuje njihovu posvećenost porodičnim vrednostima i želju da njihova deca odrastaju što je to moguće normalnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading