HOROR NA PUTU KA HERCEG NOVOM! Školskom autobusu sa 50 dece otkazale kočnice, ZAKUCAO se u drugi autobus!

Autor:

Svet

08.05.2024

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje sa lica mesta, saobraćajna nezgoda se dogodila na ulasku u grad Risan

HOROR NA PUTU KA HERCEG NOVOM! Školskom autobusu sa 50 dece otkazale kočnice, ZAKUCAO se u drugi autobus!

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U jučerašnjem incidentu koji se dogodio na putu ka Herceg Novom, autobus koji prevozi đake Gimnazije i Pomorske škole u Kotoru doživeo je kvar na kočnicama i sudario se sa drugim autobusom prevozeći đake.

Srećom, iako je u autobusu bilo oko 50 učenika, niko nije povređen, ali je ovo izazvalo ozbiljnu zabrinutost među roditeljima.

Roditelji su odmah kontaktirali Opštinu Kotor i uprave srednjih škola, zahtevajući hitnu reakciju i preduzimanje mera kako bi se obezbedila bezbednost đaka tokom putovanja.

Istakli su da ovo nije prvi put da se slični incidenti događaju, te da je neophodno preduzeti ozbiljne korake kako bi se ova situacija rešila.

Opština Kotor je nadležna za raspisivanje tendera, ustupanje i dodelu linijskog autobuskog prevoza, pa se očekuje da će reagovati na zahteve roditelja i preduzeti odgovarajuće mere kako bi se povećala bezbednost đaka tokom putovanja, prenele su Vijesti.

Ovaj incident naglašava važnost bezbednosti u saobraćaju, posebno kada je u pitanju prevoz đaka.

Bezbednost učenika treba da bude apsolutni prioritet, te je neophodno da se preduzmu sve mere kako bi se osiguralo da se slični incidenti ne ponove.

Roditelji đaka Gimnazije i Pomorske škole u Kotoru zahtevaju od Opštine Kotor hitnu reakciju i preduzimanje mera kako bi se obezbedila bezbednost njihove dece tokom putovanja.

Očekuje se da će lokalna samouprava preduzeti odgovarajuće korake kako bi se rešio problem sa autobuskim prevozom i omogućio siguran put đacima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading