"DA LI SI SREĆAN ŠTO SI KOD KUĆE?" Odgovor princa Harija izazvao mnogobrojne reakcije

Autor:

Svet

08.05.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari biće u Britaniji do sutra, a zatim će se uputiti u Nigeriju gde će ga sačekati Megan Markl.

"DA LI SI SREĆAN ŠTO SI KOD KUĆE?" Odgovor princa Harija izazvao mnogobrojne reakcije

Foto: Tanjug/AP Photo/Nick Didlick

Princ Hari stigao je juče u Veliku Britaniju zbog obeleževanja 10 godina Invictus games. Novinarske ekipe dočekale su ga nakon događaja u centru Londona, a njegova reakcija na pitanje da li je srećan što je kod kuće ima veliki odjek. Video te reakcije pristiže nakon što je kralj Čarls III rešio da se ne sastane sa sinom.

- Hari, da li si srećan to si kod kuće - pitala je novinarka.

- Zdravo! Drago mi je da vas vidim - poručio je princ Hari sa osmehom na licu.

Nekima će sigurno zasmetati što nije bilo direktnog odgovora, ali članovi kraljevske porodice retko to čine u ovakvim situacijama. 

Da li je zaista srećan što je otac previše zauzet da se vidi sa njim, kako je objašnjena odluka kralja?

- Kao odgovor na brojna pitanja i kontinuirana nagađanja o tome hoće li se vojvoda sastati sa svojim ocem tokom ove nedelje u Ujedinjenom Kraljevstvu, to, nažalost, neće biti moguće zbog punog rasporeda Njegovog Visočanstva. Vojvoda naravno razume očev dnevnik obaveza i razne druge prioritete i nada se da će ga uskoro videti - rekao je portparol Harija.

Reči "razni drugi prioriteti" tumače se kao pikriveni napad na kralja Čarlsa koji daje prioritet svom radu nad odnosnom sa sinom.

Princ Hari biće u Britaniji do sutra, a zatim će se uputiti u Nigeriju gde će ga sačekati Megan Markl koja sa njim, očekivano nije u Londonu. U Africi će podržati dalju promociju Invictus games.

Hari je 2020. prestao da obvlja službene dužnosti kao i njegova supruga. Par sa decom Arčijem Harisonom i Lilibet Dajanom živi u Kaliforniji.

Princ je i pre dva meseca bio u Londonu, video se tada sa ocem kratko u Klarens hausu.

Odluka kralja da se ovaj put ne sretne sa sinom ocenjuje se čak i kao njegov prekor zbog svih skandala iz prošlosti. U međuvremenu monarh je odao ovakvo priznanje sinu Vilijamu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading