UPUCAO DEVOJKU, PA MU JE NJEN OTAC POMOGAO DA PRIKRIJE DOKAZE! Strava i užas - devojka RANJENA U GLAVU!

Autor:

Svet

31.05.2024

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je uhapšen!

UPUCAO DEVOJKU, PA MU JE NJEN OTAC POMOGAO DA PRIKRIJE DOKAZE! Strava i užas - devojka RANJENA U GLAVU!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

U Matuljima u Hrvatskoj je pre tri dana upucana devojka (23), a za pokušaj ubistva sumnjiči se njen partner (36), kojem je navodno otac ranjene devojke pomogao da prikrije dokaze zločina, javlja RTL.

Iz policije su opisali što se dogodilo nakon njihovog dolaska na mesto zločina.

"Nedugo nakon toga na mesto događaja je stigao drugoosumnjičeni 53-godišnjak i pomogao da povređenu 23-godišnjakinju prevezu zajedno u automobil u kojem ju je 36-godišnjak odvezao u KBC Rijeka", navode iz policije.

Devojka je ranjena u glavu i, srećom, u stabilnom je stanju. U KBC Rijeka kažu da se nastavlja njeno dijagnostičko praćenje i terapijske mere.

Prema navodima medija, osumnjičeni za zločin se branio ćutanjem.

Hteli da prikriju zločin?

Prema pisanju RTL-a, drugoosumnjičeni 53-godišnjak je sakrio tragove zločina, a prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je otac upucane devojke.

U javnosti su se pojavila nagađanja da je to činio iz neznanja ili straha. Međutim, nadležni još nisu potvrdili ove informacije.

"Bilo je dosta pokušaja da je prikriju tragovi, policija je uspela da rekonstruiše dovoljno tu situaciju da je podnela krivičnu prijavu protiv jedne osobe zbog teškog ubistva bliske osobe u pokušaju i druge osobe koja joj je pomagala", rekao je ministar policije Davor Božinović.

Muškarac koji se sumnjiči da je pokušao da ubije svoju partnerku je policiji već od ranije poznat, a još uvek se ne zna motiv zločina.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading