MEDICINSKA SESTRA FRAPIRALA HRVATSKU POLICIJU! Slučajno je zaustavili pa imali šta i da vide! A TEK KAD SE SAZNALO ČIJA JE MAJKA....!

Autor:

Svet

29.05.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko je uhapšen u akciji "Storidž 2" u decembru 2021. godine, dok je Marko uhapšen u akciji "Roma" prošlog meseca.

MEDICINSKA SESTRA FRAPIRALA HRVATSKU POLICIJU! Slučajno je zaustavili pa imali šta i da vide! A TEK KAD SE SAZNALO ČIJA JE MAJKA....!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Medicinska sestra iz Gradiške, Draženka Ugrenović (46), uhapšena je u Hrvatskoj prošle sedmice nakon što je policija pronašla 49 kilograma marihuane u automobilu kojim je upravljala.

Prema nezvaničnim informacijama, određen joj je istražni pritvor zbog sumnje u neovlašćenu proizvodnju i promet drogom. MUP Hrvatske zvanično se nije oglašavao o ovom hapšenju, a detalji akcije zasad nisu poznati.

Ugrenovićka je majka Veljka i Marka Ugrenovića, koji su takođe pod istragom zbog trgovine drogom u Republici Srpskoj. Veljko je uhapšen u akciji "Storidž 2" u decembru 2021. godine, dok je Marko uhapšen u akciji "Roma" prošlog meseca. Obe akcije su obuhvatile veći broj osoba, a istraga je još u toku.

U akciji "Storidž", koju vodi Tužilaštvo BiH, osumnjičenima se stavlja na teret krijumčarenje marihuane iz Albanije i Crne Gore u BiH, te njen preprodaja i krijumčarenje prema drugim zemljama članicama Evropske unije. Oduzeto je oko 100.000 KM, oružje i 11 vozila koja su koristili za krijumčarenje droge.

Akcija "Roma", koju vodi Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru, rezultirala je otkrićem laboratorije za uzgoj marihuane u selu Kozaruša i zapljenom veće količine droge, oružja i drugih dokaza. Istraga ove grupe, koja se sumnjiči za proizvodnju i promet droge na području Prijedora, također je u toku.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading