NOVAK NIJE NORMALAN: Atraktivna teniserka potpuno promenila ploču - evo šta je sada rekla o Đokoviću!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.09.2024

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se menja osim kamenja.

NOVAK NIJE NORMALAN: Atraktivna teniserka potpuno promenila ploču - evo šta je sada rekla o Đokoviću!

Foto: Starsport

Kanađanka Judžini Bušar, nekada peta teniserka sveta, nedavno je iznela svoje mišljenje o Novaku Đokoviću u popularnom teniskom podkastu kod koleginice Karoline Garsije. Iako ranije nije bila veliki fan Đokovića, Bušar je otkrila da je vremenom promenila mišljenje o srpskom teniseru.

Bušar je priznala da je bila veliki fan Rodžera Federera, ali da je počela da se divi neverovatnim dostignućima Novaka Đokovića, koji je u potpunosti posvećen sportu:

- Ono što je uradio je ludo. Njegovo zalaganje za to u šta veruje je toliko važno i način na koji još uvek može da pobedi, način na koji to čini i način na koji brine o svom telu. On kao da nije normalan. On je čudak, očigledno - istakla je Kanađanka u popularnom teniskom podkastu kod koleginice Karoline Garsije.

 

 

Pred kraj razgovora, Garsija je pitala Bušar koga bi volela da vidi u narednom podkastu, a Bušar je bez oklevanja poručila - Novaka Đokovića. Ova izjava svakako budi interesovanje za mogući budući susret ove dvoje teniskih velikana u podkastu.

Judžini Bušar je svojim iskrenim mišljenjem o Novaku Đokoviću pokazala da i najveći sportisti imaju svoje favorite među kolegama, te da je poštovanje prema uspesima i posvećenosti drugih igrača jedan od najvažnijih aspekata teniske zajednice.

Ne tako davno Judžini Bušar je izazvala lavinu komentara kada je u igri asocijacija, gde je cilj da izgovorite prvu reč koja vam padne na pamet kada se izgovori određeni pojam, na pominjanje imena Novaka Đokovića, rekla:

- Plačljivko.

Snimak kratke emisije objavljen je na društvenim mrežama i vrlo brzo je postao viralan, a malo je reći da navijači srpskog tenisera nisu bili zadovoljni tom njenom reakcijom.

Bušar je takođe imala priliku da kaže i šta je asocira na Rafaela Nadala i Rodžera Federera, ali je tu dala "normalne" odgovore.

Na pomen reči Federer odgovorila "Rodžer", dok je kod Nadala prva asocijacija bila "zver".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading