UHAPSITE ME, MOLIM VAS: Kolumbijska policajka prošetala ispred tribine i sve ostavila bez daha - svi bi rado završili u njenim rukama! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.09.2024

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U senci je ostavila i fudbalski spektakl.

UHAPSITE ME, MOLIM VAS: Kolumbijska policajka prošetala ispred tribine i sve ostavila bez daha - svi bi rado završili u njenim rukama! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/alexaaa_narvaez

Fudbalska utakmica Kupa Kolumbije između Amerike i La Ekvidada završila se rezultatom 2:0 u korist Amerike, ali ono što je privuklo najviše pažnje jeste čuvarka reda Aleksa Narvaez. Ova dvadesetdevetogodišnjakinja je prošetala ispred vatrenih navijača "crvenih đavola" u tesnim pantalonama i time privukla veliku pažnju kako prisutnih na stadionu, tako i korisnika Instagrama.

Aleksa je svojim izgledom i stavom izazvala oduševljenje među navijačima, a njen opis video-snimka na Instagramu izazvao je lavinu pohvala. "Hodaj i sijaj. Tvoj način razmišljanja je sve, misli pozitivno, misli na sreću, misli na uspeh. Ako te moj sjaj toliko boli, molim te, ne gledaj jer ćeš oslepeti", napisala je Aleksa, pokazujući samopouzdanje i stav koji su mnoge oduševili.

 

 

Njeni pratioci na Instagramu su se oduševili njenim izgledom i stavom, što se može videti iz komentara kao što su "Navijači više gledaju u tebe nego u igru", "Uhapsite me, molim vas, preklinjem vas", i "Prelepo". Takođe, Aleksin video na TikTok profilu imao je neverovatnih 54,3 miliona pregleda, dok je novi video koji je napravila na fudbalskoj utakmici već dostigao 7,5 miliona pregleda.

 

Osim što je privukla veliku pažnju svojim izgledom, Aleksa je pokazala i svoju motivacionu stranu, snimivši video na kojem nema brusa, dok su joj grudi ofarbale u klupske boje. Ovaj gest je dodatno podstakao navijače Amerike i pokazao da Aleksa nije samo lepa, već i inspirativna.

Sve u svemu, fudbalska utakmica između Amerike i La Ekvidada možda jeste završena pobedom Amerike, ali je čuvarka reda Aleksa Narvaez definitivno bila zvezda večeri svojim pojavljivanjem ispred vatrenih navijača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading