NAKON ŠOKANTNOG STARTNOG PORAZA: U Arenu stižu Barani - evo gde možete pratiti prenos meča Zvezde i Mornara!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.09.2024

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se započne sa pobedničkom serijom.

NAKON ŠOKANTNOG STARTNOG PORAZA: U Arenu stižu Barani - evo gde možete pratiti prenos meča Zvezde i Mornara!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zezde iza sebe imaju više nego uspešnu sezonu tokom koje su stigli do triple-krune. Na Mali Kalemegdan su osvojili regionalno takmičenje, Prvenstvo Srbije, kao i Kup "Radivoja Koraća", ali u novu takmičarsku godinu nisu ušli onako kako je milionska armija navijača očekivala.

Naime, puleni trenera Jansa Sferopulosa u ovosezonskoj premijeri poraženi su na gostovanju u Dubaiju od novajlije u takmičenju rezultatom 84:86, a u navedenom duelu najefikasniji u redovima crveno-belih bio je povratnik Nikola Kalinić koji j postigao 16 poena.

U subotu 28. septembra košarkaše Crvene zvezde očekuje nogo iskušenje kada je u pitanju jadransko takmičenje, a u prmijeri pred domaćom publikomm aktuelni šampion dočekuje ekipi Mornara iz Bara koja je na startu šampionata doživela potpuni debakl u meču sa podgoričkom Budućnosti, rezultatom 51:98.

Meč u Beogradskoj areni na programu je od 18 časova, a očekuje se da tribine najveće dvorane na Balkanu budu dobro popunjene, a u tom cilju je rukovodstvo kluba odlučilo da počasti svoje verne navijače:

- Klub ovom prilikom još jednom želi da se zahvali svim našim Zvezdašima na velikoj podršci koju pružaju klubu, pa će ulaz na NIVO 400 za subotnju utakmicu biti slobodan - istakli su iz redova regionalnog i srpskog šampiona.

 

 

Meč između Crvene zvezde i Mornara iz Bara možete pratiti i u direktnom prenosu na kanalu TV Arenasport Premijum 1.

Treba podsetiti da je prethodne sezone u meču dve ekipe koji je odigran u srpskoj prestonici slavila Crvena zvezda rezultatom 95:75, a u navedenom meču istakli su se Majk Tobi sa 16 i Marko Simonović sa 13 poena, dok su po 11 ubacili Stefan Lazarević, Nemanja Nedović i Rokas Gedraitis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading