CENTAR BEOGRADA ZATVOREN ZA SAOBRAĆAJ! Ovim ulicama danas nećete moći, a evo i zašto!

Autor:

Vesti

28.09.2024

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obustava će trajati od 5:30 do 16 časova!

CENTAR BEOGRADA ZATVOREN ZA SAOBRAĆAJ! Ovim ulicama danas nećete moći, a evo i zašto!

Foto: ST/P.Divac

U sklopu održavanja 25. Beogradske rolerijade, koja će se održati 28. septembra 2024. godine, biće obustavljen saobraćaj u nekoliko centralnih gradskih ulica.

Obustava će trajati od 5:30 do 16 časova i obuhvatiće ulice Kralja Milana (od Trga Slavija do ulice Terazije), Terazije, Kolarčevu, deo Trga Nikole Pašića u zoni Igumanove palate, kao i deo ulice Dragoslava Jovanovića od Kralja Milana do ulaza u garažu Pionirski park.

  • Bezbednost i zabava na točkovima


Rolerijada predstavlja jedinstvenu priliku za ljubitelje rolera da se okupe, uživaju u vožnji kroz grad i promovišu zdrav način života. Ova manifestacija ima dugu tradiciju i okuplja veliki broj učesnika svake godine, pa je neophodno preduzeti određene mere radi obezbeđenja njihove bezbednosti i nesmetane organizacije događaja.
  • Alternativni pravci i prevoz


S obzirom na obustavu saobraćaja u navedenim ulicama, vozači i građani treba da budu informisani o alternativnim pravcima kretanja i javnom prevozu. Takođe, važno je da se preduzmu mere kako bi se smanjile eventualne neprijatnosti i omogućilo nesmetano odvijanje saobraćaja u okolnim ulicama tokom trajanja manifestacije.

  • Podrška lokalnih vlasti


Organizatori 25. Beogradske rolerijade mogu računati na podršku lokalnih vlasti i nadležnih institucija koje će obezbediti neophodne uslove za održavanje ovog velikog sportsko-rekreativnog događaja. Očekuje se da će rolerijada privući pažnju kako Beograđana, tako i posetilaca iz drugih gradova, doprinoseći promociji grada i sportskog duha među građanima.

Beogradska rolerijada je događaj koji okuplja ljubitelje rolera svih uzrasta i predstavlja priliku za promociju zdravih stilova života i sportskih aktivnosti. Obustava saobraćaja u centralnim gradskim ulicama tokom trajanja manifestacije predstavlja neophodan korak radi obezbeđenja bezbednosti učesnika i nesmetanog odvijanja događaja. Važno je da građani budu informisani o promenama u saobraćaju i da se preduzmu odgovarajuće mere radi olakšanja kretanja i organizacije prevoza tokom ovog perioda.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading