ŠTA LI SE NJEMU DOGODILO? Španac se razveo od žene i potpuno promenio lični opis - navijači su ostali u šoku! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.09.2024

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika nije mogla da ga prepozna.

ŠTA LI SE NJEMU DOGODILO? Španac se razveo od žene i potpuno promenio lični opis - navijači su ostali u šoku! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana savladali su Leće u šestoj rundi Serije A na domaćem terenu rezultatom 3:0. U pet minuta je na "San Siru" bilo rešeno sve. Šou između 38. i 43. minuta bio je dovoljan roso-nerima da savladaju gosta koji nije znao šta ga je snašlo u tim momentima.

Španski reprezentativac Alvaro Morata (31) izazvao je pažnju javnosti kada se pojavio na zagrevanju pre utakmice. Rosoneri su pobedili Leće (3:0), a Morata je postigao prvi gol, pokazujući još jednom svoju klasu na terenu. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje bila je njegova nova "ekstremna" frizura. Kada je skinuo kapu i otkrio obrijanu glavu, svi su bili u čudu, s obzirom na to da je bivši napadač Juventusa, Čelsija i Atletiko Madrida uglavnom nosio dužu kosu.

 

 

Morata je, tokom svoje karijere, bio prepoznatljiv po svom specifičnom stilu, pa je ova radikalna promena izazvala različite reakcije među navijačima i javnošću. Neki su spekulisali da je odlučio na ovaj potez kako bi "promenio život iz korena". Ovo je posebno intrigantno imajući u vidu nedavne događaje u Moratinom privatnom životu.

U avgustu se Alvaro Morata razveo od dugogodišnje supruge Alis Kampelo, što je izazvalo iznenađenje među javnošću. Par je bio zajedno čak osam godina i ima četvoro dece, pa je vest o njihovom razvodu šokirala mnoge. Prethodno, delovalo je da je njihov brak bio savršen, posebno nakon što je Morata osvojio EURO sa Španijom i izgledao potpuno srećno i zadovoljno.

Alvaro Morata je, svojom "ekstremnom" frizurom, još jednom privukao pažnju javnosti, ali iza ove promene stila krije se dublja priča o novoj životnoj fazi koju prolazi. Njegova sportska klasa na terenu i privatni život i dalje su predmet interesovanja mnogih, ali jedno je sigurno – Alvaro Morata i dalje ostaje jedan od najzanimljivijih i najintrigantnijih figura fudbalskog sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading