FSS I ZVEZDA OSTALI PRAZNIH RUKU, PARTIZAN SLAVI VELIKI OBRT: NIŠTA od pravila o dva bonusa!

Autor:

Sport

08.07.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivani obrt!

FSS I ZVEZDA OSTALI PRAZNIH RUKU, PARTIZAN SLAVI VELIKI OBRT: NIŠTA od pravila o dva bonusa!

Foto: fss.rs

Odbor za hitna pitanja FSS odbio predlog o obaveznom početku utakmica sa dva bonus igrača

Odbor za hitna pitanja FSS nije usvojio predlog da u sezoni 2024/25. u Super ligi Srbije postoji obaveza počinjanja utakmica sa dva bonus igrača. Ova odluka znači da "pravilo o dva bonusa" praktično neće važiti za narednu takmičarsku sezonu. Predlog je vraćen Zajednici Super lige Srbije na izjašnjavanje, ali je izvesno da nije dobio podršku Odbora za hitna pitanja FSS.

Veliki obrt u odluci Odbora za hitna pitanja FSS

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Zvezdan Terzić

Činilo se prethodnih dana da će inicijativa iza koje su stali svi superligaši osim Partizana dobiti potvrdu, ali Odbor za hitna pitanja FSS to nije izglasao. Ova odluka predstavlja veliki obrt, posebno jer je apsolutno svaki klub iz domaće Superlige bio za to da se predlog usvoji. Ovakav rasplet događaja izazvaće nezadovoljstvo u Crvenoj zvezdi, dok će se u Partizanu osetiti kao da su dobili bitku uoči početka sezone.


Reakcije u klubovima

Ovakvom odlukom, trener Aleksandar Stanojević iz Partizana neće morati da prilagođava tim kako bi ispunio zahtev "pravila dva bonusa". Sa druge strane, u Crvenoj zvezdi će biti razočarani ovom odlukom, s obzirom na to da su se nadali da će imati prednost tokom naredne sezone. Ostaje da se vidi kako će ova odluka uticati na taktiku i strategiju klubova u Superligi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading