OVA POZNATA DAMA je majka Žike Todorovoća! Gazi devetu deceniju, a još uvek je LEPOTICA SVETSKOG GLASA

Autor:

Zabava

08.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavna fotografija sa premijere oduševila javnost!

OVA POZNATA DAMA je majka Žike Todorovoća! Gazi devetu deceniju, a još uvek je LEPOTICA SVETSKOG GLASA

Foto: Youtube printscreen/Južni vetar

Srđan Žika Todorović

Srđan Žika Todorović, poznati glumac čije ime je sinonim za talenat i umetnost, potiče iz porodice s bogatom umetničkom tradicijom. Njegov otac, legendarni Bora Todorović, ostavio je neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji, dok je majka Snežana Matić, svetski priznata balerina, donela posebnu gracioznost i eleganciju na domaću scenu.

 

 

Snežana Matić, koju često nazivaju "lepotica svetskog glasa", nedavno je proslavila svoj 83. rođendan, a i dalje očarava svojom harizmom i mladolikim izgledom. Njena ljubavna priča s Borom Todorovićem, prvim velikim osvajanjem ove dame, ostaje ne samo u sećanju generacija već i u srcima svih koji poznaju njihovu romantičnu vezu.

Foto: Instagram printscreen/srdjan.zika.todorovic

Srđan Žika Todorović, Snežana Matić

Nedavno su Žika i Snežana zajedno zablistali na premijeri filma, privlačeći pažnju medija i javnosti. Fotografija na kojoj Žika nežno grli svoju majku i ljubi je u čelo rasplakala je mnoge, podsećajući nas na lepotu i snagu ljubavi između majke i sina.

Reakcije na ovu fotografiju bile su srdačne i emotivne, sa komentarima koji hvale Snežanu kao damu kakva se retko sreće i dive se njenom izgledu i vitalnosti u poznim godinama.

Žikin Instagram profil postao je svojevrsni vremeplov, gde deli intimne trenutke iz svog života. Tu su slike iz detinjstva, sa roditeljima i iz momačkih dana, koje otkrivaju ne samo njegovu ličnu istoriju već i pečat koji je ostavila umetnost u njegovom životu.

Osim što je nasledio talenat od svojih roditelja, Srđan Žika Todorović je i sam ostavio dubok trag u svetu glume, sa nizom nezaboravnih uloga koje su ga učinile jednim od najcenjenijih glumaca na domaćoj i međunarodnoj sceni. Njegova karijera je svedočanstvo o nasleđu koje je duboko ukorenjeno u umetnosti i ljubavi prema pozorištu i filmu.

 

 

Žika Todorović nije samo nasledio ime i talenat od svojih roditelja, već je nastavio da gradi svoju ličnu i umetničku priču, ostavljajući svoj jedinstveni pečat u svetu koji mu je bio predodređen.

Velika porodična tragedija 

Tog decembra 2017. godine život glumca Srđana Žike Todorovića pretvorio se u pakao. Njegov trogodišnji sin preminuo je u snu.

Nakon užasne tragedije koja ga je zadesila glumac se povukao iz javnosti, a onda je nekoliko godina kasnije smogao snage da progovorio o ovom strašnom događaju.

- Ja svaki dan gledam njegove slike i ljubim ga i gledam te neke snimke na mobilnom telefonu. Evo sad je bilo pet godina... Prošlo... Pet i po godina je sad kad dajem ovaj intervju. Još uvek nisam stao na noge. Sada radim neke rokenrol emisije i uopste me gluma više ne zanima - rekao je Todorović prošle godine u emisiji "Una, due, tre".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading