SELEKTOR ENGLESKE STREPI OD SRBIJE: ''Biće teško!''

Autor:

Sport

15.06.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Znamo da imaju kvalitete i moramo da se suočimo sa njima'' - navodi Sautgejt.

SELEKTOR ENGLESKE STREPI OD SRBIJE: ''Biće teško!''

Foto: www.profimedia.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Geret Sautgejt, izneo je svoja očekivanja od predstojeće utakmice sa Srbijom u prvom kolu Evropskog prvenstva. Utakmica između Srbije i Engleske biće odigrana u nedelju od 21.00 na "AufŠalke" areni u Gelzenkirhenu.

Sautgejt je na konferenciji za medije istakao da ne bi bio iznenađen ukoliko bi Srbija napadala, ističući da su svesni brzine i sposobnosti srpskog tima da prenosi loptu, ali i da su svesni mogućnosti da to čine sa puno strpljenja. Takođe, naglasio je da ne očekuje defanzivnu taktiku od strane srpskog tima, ističući da selektor Srbije, Dragan, nije poznat po takvoj igri.

- Ne bi me iznenadilo kada bi Srbija napadala. Mogu brzo da igraju, da prenose loptu, ali i to mogu da rade sa puno strpljenja. Ali, ni ne očekujem da će se braniti. Njihov selektor ne voli tako da igra - rekao je Sautgejt i dodao:

- Teško je biti sto odsto siguran. Dragan ima različite opcije, znamo da mogu da igraju u više sistema i da napadači mogu da prouzrokuju probleme. Znamo da imaju kvalitete i moramo da se suočimo sa njima, ali svaka ekipa ima svoje slabosti i naša uloga će biti da to iskoristimo - jasan selektor Engleske.

Sautgejt je takođe dobio pitanje vezano za tragičnu smrt 26-godišnjeg golmana Milvola, Matija Šarkića.

 - Znamo da neki od naših igrača su igrali sa njim. Vesti koju sam čuo bila je šokantna. Ima igrača koji su imali isto godina i koji su igrali jedni protiv drugih. Bio je veoma popularan, izvanredan karakter i ovo je stvarno tužan dan - jasan je Geret Sautgejt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading