PIKSI OBJAVIO KONAČAN SPISAK ZA EVRO! Evo koji igrači će predstavljati Srbiju u Nemačkoj!

Autor:

Sport

28.05.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je konačno!

PIKSI OBJAVIO KONAČAN SPISAK ZA EVRO! Evo koji igrači će predstavljati Srbiju u Nemačkoj!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor našeg nacionalnog tima Dragan Stojković odabrao je 26 igrača koji će predstavljati Srbiju na predstojećem Prvenstvu Evrope koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula. "Orlovi" prvi meč igraju protiv Engleske, 16. juna u Gelzenkirhenu. Sledi duel sa Slovenijom, 20. juna u Minhenu, a grupnu fazu zatvaramo 25. juna kada je na programu duel sa Danskom, takođe u Minhenu.

Grupa od 16 reprezentativaca u Sportski centar FSS stiže danas (utorak) i imaće prvi trening od 17 časova. Ostali igrači pridružiće se do 2. juna, dan kasnije nacionalni tim odlazi u Beč gde će 4. juna igrati prijateljsku utakmicu protiv Austrije.

Republika

Foto: FSS

Spisak reprezentativaca za EURO

Srbiju će predstavljati:

Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović;

Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Srđan Babić, Uroš Spajić, Nemanja Stojić;

Saša Lukić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Ivan Ilić, Srđan Mijailović, Sergej Milinković Savić, Dušan Tadić, Lazar Samardžić, Veljko Birmančević, Filip Kostić, Filip Mladenović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović;

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović i Petar Ratkov.

Reprezentacija Srbije boraviće u Beču do 7. juna, zatim odlazi u Stokholm gde je 8. juna očekuje drugi prijateljski meč pred odlazak u Nemačku, protiv Švedske. Odmah posle utakmice predviđen je povratak u Beograd. Odlazak u Augzburg je 11. juna u 17 časova iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading