"BOMBA"! PIKSI PRODUŽIO MANDAT NA KLUPI SRBIJE! Evo do kada će predvoditi "orlove"!

Autor:

Sport

15.05.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće tu još najmanje dve godine.

"BOMBA"! PIKSI PRODUŽIO MANDAT NA KLUPI SRBIJE! Evo do kada će predvoditi "orlove"!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, uskoro će potpisati novi ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije koji će ga zadržati na poziciji selektora barem do Svetskog prvenstva u SAD 2026. godine, prema informacijama portala "Mozzart sport". Navode da će Piksi staviti potpis na novi ugovor u narednih nekoliko dana, produžavajući svoj mandat nakon aktuelnog ugovora koji ističe posle završetka Evropskog prvenstva.

Iako je produžetak ugovora bio dogovoren ranije, konačni potpis je bio odložen iz nekih razloga. Međutim, sada je sve konačno rešeno, a Stojković će imati priliku da vodi reprezentaciju kroz naredne izazove, počevši od Evropskog prvenstva u Nemačkoj, gde će se truditi da postigne značajan rezultat.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Potpisivanjem novog ugovora, Stojković će imati priliku da se posveti dugoročnom planiranju i pripremi reprezentacije za Svetsko prvenstvo 2026. godine u SAD. Ovo je značajan korak ka kontinuitetu i stabilnosti u vođenju nacionalnog tima, pružajući priliku Piksiju da nastavi sa razvojem igračkog kadra i taktičkim pristupom koji će biti ključni za postizanje uspeha na svetskoj fudbalskoj sceni.

Ovo je prilika da se pokaže napredak i kvalitet tima pod vođstvom Piksija, dok će istovremeno biti postavljeni temelji za dalji razvoj i planiranje ka Svetskom prvenstvu 2026. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading