SRPSKI PONOS NAJVEĆI U REGIONU! Nemački naučnici merili po celom svetu, u Ekvadoru imaju NAJVEĆI

Autor:

Razonoda

11.04.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvih 10 mesta zauzeli su muškarci iz latinoameričkih i afričkih zemalja, a Evropljanima su prosek podigli migranti

SRPSKI PONOS NAJVEĆI U REGIONU! Nemački naučnici merili po celom svetu, u Ekvadoru imaju NAJVEĆI

Foto: Shutterstock


Muškarci u Ekvadoru imaju prosečno najveći penis na svetu, a oni u Kambodži najmanji. Ovo je rezultat istraživanja nemačkih naučnika koji su utvrdili i da su muškarci iz Srbije najobdareniji u našem regionu.


HOLANĐANI IZNENADILI


Kako bi otkrili u kojoj zemlji imaju najveće penise, istraživači u Nemačkoj pregledali su više od 40 nedavnih naučnih studija, u kojima je ukupno bilo obuhvaćeno nekoliko desetina hiljada ispitanika. Iz tog materijala obrađeni su podaci za muškarce iz 90 zemalja, a sva merenja su nezavisno potvrđena.


Rezultati merenja su opravdali vladajuće stereotipe. Naime, ispostavilo se da su prvih 10 mesta zauzeli latino mačo muškarci i oni iz Afrike. Apsolutni rekorderi su u Ekvadoru, s prosečno 17,6 centimetara u uspravnom položaju. Za njima slede oni iz Kamerona, Bolivije, Sudana, Haitija, Senegala, Gambije, Kube i Zambije. Među top 10 jedino iznenađenje bili su Holanđani, koji su zauzeli vrlo dobro deveto mesto, s rezultatom od 15,85 centimetara. Relativno visoko su se plasirali i muškarci iz Francuske (11. mesto, sa 15,74 cm) i Italijani (19. mesto, sa 15,35 cm). Međutim, istraživanje je rađeno tako da je obrađivana cela populacija, pa se dobri rezultati ovih evropskih država pripisuju velikom broju migranata koji su podigli prosek. Muškarci iz Srbije probili su se na 33. mesto ove liste, Hrvati su na 35, a oni iz Severne Makedonije na 51. BiH, Crna Gora i Slovenija nisu bile obuhvaćene ovim istraživanjem


Na osnovu podataka istraživanja koje su sproveli nemački naučnici, neslavno 90. i poslednje mesto na ovoj listi pripalo je muškarcima iz Kambodže, s nezavidnom prosečnom dužinom od 10,04 cm.


VISINA NIJE VAŽNA


Da bi sve bilo pošteno, tim nemačkih istraživača izbegavao je da koristi studije u kojima su muškarci sami prijavili veličinu penisa. Istraživači su naveli da su se mučili da pronađu vezu između dužine penisa i visine čoveka i nisu je našli. Takođe, otkrili su da u zemljama s gojaznijim stanovništvom obično imaju manji indeks prosečne dužine penisa. Gojaznost je predstavljala poseban problem prilikom merenja.


POSLEDNJE MESTO PRIPALO MUŠKARCIMA IZ KAMBODŽE, S 10,04 CENTIMETARA


TABELA
Balkanska liga
Srbi 14,87 cm
Hrvati 14,77 cm
Makedonci 13,98 cm
Albanci 14,12

BONUS VIDEO


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading