POTRESNO! ANGELINA I ADRIANA SU NA OVOM MESTU PROVELE VIKEND PRED STRAVIČNU SMRT: Kosta Kecmanović im samo dan kasnije na monstruozan način oduzeo život!

Autor:

Hronika

02.06.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek sa setom i tugom dolazimo ovde, rekao je Anđelko Aćimović

POTRESNO! ANGELINA I ADRIANA SU NA OVOM MESTU PROVELE VIKEND PRED STRAVIČNU SMRT: Kosta Kecmanović im samo dan kasnije na monstruozan način oduzeo život!

Foto: tiktok.com/printscreen, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović počinio je stravičan masakr 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je kobnog jutra uleteo u ovu ustanovu i usmrtio osam učenika i radnika obezbeđenja škole, dok je jedna teško ranjena devojčica preminula 12 dana kasnije.

Devojčica koja se lavovski borila, a koja nažalost nije uspela da pobedi bitku, bila je Angelina Aćimović. 

Kako se njeno ime nikada ne bi zaboravilo, porodica Aćimović osnovala je fondaciju u sećanje na talentovanu devojčicu, kao i sve žrtve ovog krvavog pira.

Rad fondacije „Angelina“ biće usmeren na čuvanje uspomene na žrtve, kao i prevenciju takvih tragedija u budućnosti kroz upoznavanje dece, roditelja i nastavnika sa opasnostima koje nose internet i društvene mreže. 

Maturske haljine, kreirane po originalnim skicama male Angeline Aćimović, izložene su juče u TC Galerija, gde se održala i revija i sve će one biti poklonjene deci bez roditeljskog staranja, kao i drugaricama male dive iz VIII2.

Tim povodom juče se prisutnima obratio i Anđelko Aćimović koji je objasnio simboliku koja povezuje njegovu ćerku i TC Galerija.

- U njihovih nekoliko minuta šetnje, straha, treme, stalo je mnogo sati, truda i organizacije. Naravno, svi mi ovo dugujemo našoj Angelini. Veliku simboliku vidimo baš u Galeriji, gde je Angelina provela poslednji vikend sa svojom drugaricom Adrianom 2. maja. Zato uvek sa setom i tugom dolazimo ovde, ali smo srećni da možemo da učinimo srećnim neku drugu decu, koja rastu i koja će nastaviti život - rekao je Anđelko koji je jedva uspeo da prikrije lavinu emocija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading