UŽAS U PROKUPLJU! Ringišpil pao na dečaka, HITNO prevezen u bolnicu!

Autor:

Hronika

26.06.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak se navodno peo na stubove bine

UŽAS U PROKUPLJU! Ringišpil pao na dečaka, HITNO prevezen u bolnicu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com, twitter/@Pluton45873221

Teška nezgoda dogodila se sinoć kod Prokuplja, kada je metalna konstrukcija ringišpila pala na dečaka (13). Prema prvim informacijama, njemu je deo metalne konstrukcije pao na nogu.

Kako svedoci navode, dečak se peo na stubove bine i prilikom silaska jedan masivni deo spustio se za njim. Pretpostavlja se da taj deo nije bio dobro pričvršćen na vrhu stuba.

Dečak je prevezen u UKC Niš.

Kako se saznaje, došlo je do preloma kostiju levog stopala i povreda tetiva. Dečak je odmah hirurški saniran (operisano je stopalo) i trenutno je stabilan. Nalazi se na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, prenosi Telegraf.rs.

 

Ringišpil pao i u Doboju

Podsećamo, policija u Doboju je uhapsila B.J. iz tog grada nakon što je upravljao ringišpilom koji se prevrnuo u Parku narodnih heroja 24. juna, prouzrokujući povrede troje dece.

Prema saopštenju Policijske uprave Doboj, dvoje maloletne dece zadržano je na lečenju u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Uviđaj je započeo istog dana pod vođstvom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a nastaviće se danas uz prisustvo veštaka mašinske struke. B.J. se tereti za izazivanje opšte opasnosti, za koje je predviđena kazna do pet godina zatvora. Danas će biti predat nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Doboj zajedno sa izveštajem o izvršenom krivičnom delu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading