SUMNJA SE DA GA JE SEKTA "UZELA POD SVOJE"! Tetka Milana iz Ciriha koji je nestao na Vračaru: Račun mu je blokiran, na telefon se javila neka Sara

Autor:

Vesti

16.06.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak prijavio juče otac u Negotinu.

SUMNJA SE DA GA JE SEKTA "UZELA POD SVOJE"! Tetka Milana iz Ciriha koji je nestao na Vračaru: Račun mu je blokiran, na telefon se javila neka Sara

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Milan Barbulović (36) iz Ciriha nestao je u utorak, 11. juna, u Beogradu na Vračaru i od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak prijavio je juče njegov otac u Negotinu. Milan je poslednji put kontaktirao svoju majku u ponedeljak, ali samo putem poruka.

Milan živi u Cirihu, gde ima projektantsku firmu, a u Srbiju je došao krajem maja. Iznajmio je renta-kar i pominjao planove za obilazak Negotina, manastira Tumane i Rtnja, pre nego što je stigao u Beograd i iznajmio stan na Vračaru na mesec dana.

Prema rečima Milanove tetke, porodica je pokušala da ga kontaktira putem njegovog ciriškog broja, koji je bio dostupan do juče, kada je počela da se javlja sekretarica. U nekoliko navrata javila se osoba po imenu Sara, koja je tvrdila da je došlo do "kombinacije u vezi" i da pokušava da pronađe sestru u Cirihu.

- Živim u Austriji, a Milan živi u Cirihu i tamo ima projektantsku firmu. On je došao krajem maja u Srbiju i, čim je sleteo na aerodrom, uzeo je renta-kar. Pominjao je obilazak Negotina, manastira Tumane i Rtnja, a na kraju je otišao u Beograd, gde je i iznajmio stan na Vračaru na mesec dana - započela je tetka nestalog Milana za "Blic".

- U par navrata svi smo pokušali na ciriški broj da ga zovemo. Taj broj je bio dostupan do juče, a juče je počela da se javlja sekretarica. U dva tri navrata se čak javila i neka Sara na taj telefon, koja je rekla da je moguće da je došlo do "kombinacije u vezi" i da ona navodno pokušava da nađe sestru u Cirihu - objasnila je tetka nestalog muškarca.

Porodica se plaši da je Milan upao u sektu, jer je njegovo ponašanje bilo čudno i misteriozno. Tetka je izrazila zabrinutost zbog Milanovih prethodnih zdravstvenih problema i sumnja da ga je sekta "uzela pod svoje".

Milanov telefon poslednji put je lociran u restoranu u Velikom Gradištu. Porodica je blokirala njegov račun jer se plaše da neko drugi raspolaže njegovim novcem, telefonom i laptopom. Na njegovom laptopu u Cirihu primećeni su pokušaji ulaska na njegov nalog, zbog čega je njegov mejl blokiran.

Porodica i prijatelji mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Milanu da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 069 426 2195.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading