OD MILANA IZ CIRIHA, KOJI JE NESTAO U BEOGRADU, NI TRAGA NI GLASA! Porodica stiže u Srbiju! TELEFON MU LOCIRAN KOD VELIKOG GRADIŠTA, A NA NJEGA SE JAVLJALA IZVESNA SARA!

Autor:

Vesti

16.06.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nekoliko navrata svi smo pokušali na ciriški broj da ga zovemo. Taj broj je bio dostupan do juče, a juče je počela da se javlja sekretarica, kaže Milanova tetka.

OD MILANA IZ CIRIHA, KOJI JE NESTAO U BEOGRADU, NI TRAGA NI GLASA! Porodica stiže u Srbiju! TELEFON MU LOCIRAN KOD VELIKOG GRADIŠTA, A NA NJEGA SE JAVLJALA IZVESNA SARA!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Milan Barbulović, švajcarski državljanin poreklom iz Negotina, nestao je u utorak u Beogradu. 

Njegov nestanak prijavljen je juče PS Vračar, ali u policiji u Negetinu odakle je poreklom. 

On je 29. maja ugasio sve društvene mreže, a od utorka ga nigde nema.

On je u Beograd, kako smo ranije pisali, došao poslovno. Inače, reč je o inženjeru, uspešnom poslovnom čoveku koji u Švajcarskoj ima svoju firmu  koja se bavi projektovanjem vodoinstalacija.

- Nažalost, nemamo nove informacije. Ujutru stižemo u Beograd. Njegova majka, odnosno moja sestra iz Ciriha i ja iz Beča. Niko ništa ne javlja. Ništa ne znamo. Velika bol nas je stigla - kaže Milanova Tetka za "Blic".

Milanova tetka je ranije ispričala da je Milan poslednji put, onlajn na mrežama bio u sredu oko 16.30 sati, a da su i čak nakon toga pokušavali da stupe u kontakt s njim. Međutim, bezuspešno.

- U par navrata svi smo pokušali na ciriški broj da ga zovemo. Taj broj je bio dostupan do juče, a juče je počela da se javlja sekretarica. U dva, tri navrata se čak javila i neka Sara na taj telefon, koja je rekla da je moguće da je došlo do "kombinacije u vezi" i da ona navodno pokušava da nađe sestru u Cirihu.

Tetka nestalog muškarca je potom objasnila da je cela porodica van sebe zbog cele situacije, kao i da je Milanov telefon poslednji put lociran u nekom restoranu u Velikom Gradištu.

Milanov račun je blokiran, jer se plaše da neko drugi raspolaže njegovim novcem, ali i telefonom i laptopom koji je poneo sa sobom u Srbiju.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading