KOMŠINICA PRONAŠLA TELO IZA FOTELJE! Baba Ćojka klela, pa ubijena: Stanari pobegli iz kuće zbog prokletstva u Srpskoj Crnji

Autor:

Hronika

15.06.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ubistva, u selu su počele kružiti razne priče i teorije.

KOMŠINICA PRONAŠLA TELO IZA FOTELJE! Baba Ćojka klela, pa ubijena: Stanari pobegli iz kuće zbog prokletstva u Srpskoj Crnji

Foto: shutterstock

Stojanka T. (74), poznatija kao baba Ćojka u Srpskoj Crnji, ubijena je 30. aprila, a počinilac zločina je njena komšinica K. D. (69). Telo starice je pronašla i policiji prijavila njena komšinica i prijateljica Mira, mesec i po dana nakon ubistva. K. D. se nedavno doselila sa porodicom iz Ruskog Sela u kuću pored baba Ćojke.

Nakon ubistva, u selu su počele kružiti razne priče i teorije o motivu zločina, često spominjući bacanje kletve kao mogući uzrok.

- Baba Ćojka je bila čudna žena i često se svađala sa mnogim ljudima. Volela je da priča i često je komšije prijavljivala zbog raznih stvari. Svi smo je znali kao takvu i nismo joj to previše zamerili. Čuo sam da je izudarana po glavi motkom koja je bačena u septičku jamu u dvorištu - izjavio je jedan meštanin, prenose Novosti.

Zrenjaninska policija još uvek nije zvanično objavila detalje o načinu ubistva i motivu. Spominje se da je oklagija možda bila oruđe kojim je starica ubijena.

- Neki kažu da je došlo do žestoke svađe i da je baba Ćo

jka bacila kletvu, nakon čega je napadnuta i preminula. Komšinica je pronašla telo iza fotelje u dnevnoj sobi. Čula sam da su prethodni stanari u toj kući pobegli zbog prokletstva koje im je baba Ćojka navodno uputila - dodala je starija žena iz ulice.

Ulazna vrata kuće pokojne starice bila su zaključana, a komšinica koja je pronašla telo imala je ključ. Pretpostavlja se da je osumnjičena K. D. ušla u kuću preko dvorišta. Tokom saslušanja u tužilaštvu, K. D. je negirala da je ubila baba Ćojku, tvrdeći da su se svađale i da se starica saplela, pala i preminula na licu mesta. Međutim, materijalni tragovi ne podupiru njenu tvrdnju.

Zrenjaninska policija još nije zvanično saopštila detalje na koji način je ubistvo izvršeno i zbog čega. Kao oruđe kojim je ubijena starica pominje se i oklagija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading