OVO JE RADNIK KOJI JE NASTRADAO U FABRICI U ŠIDU! Još uvek se ne zna šta je uzrok požara, građani upozoreni da ne izlaze iz kuća!

Autor:

Hronika

20.06.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je užasna tragedija, navode meštani...

OVO JE RADNIK KOJI JE NASTRADAO U FABRICI U ŠIDU! Još uvek se ne zna šta je uzrok požara, građani upozoreni da ne izlaze iz kuća!

Foto: Printscreen/Facebook

U požaru koji je u prepodnevnim časovima izbio u fabrici "Evrojug" u Šidu nastradao je radnik fabrike, saopštila je danas Opština Šid. Požar u fabrici boja i lakova "Evrojug" u Šidu prijavljen je u 11.30 sati.

U požaru je nastradao radnik fabrike Perica Jurošević, navodi se na sajtu Opštine Šid.

"Sa žaljenjem obaveštavamo građane da je u požaru koji je danas u prepodnevnim časovima izbio u fabrici Evrojug u Šidu tragično nastradao naš sugrađanin, Perica Jurošević, radnik ove fabrike. Opština Šid, u ime svih građana, izražava iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima. U ovom teškom trenutku, delimo njihov bol i tugu", navodi se na sajtu Opštine Šid.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su radnici evakuisani iz fabrike u Šidu u kojoj je jutros izbio požar, a da su na slučaju bile angažovane sve jedinice u okruženju.

Dačić je rekao novinarima u Sremskoj Kamenici da su angažovane sve jedinice koje postoje u okruženju jer je u pitanju specifična situacija i da rade sprečavanju štetnih posledica ovog požara.

"Teško je reći šta je uzrok, dok se ne napravi uviđaj. U ovom trenutku glavna stvar je da se situacija stavi pod kontrolu, radnici su evakuisani", naveo je Dačić.

Kako je dodao, građani u okruženju su bili upozoreni da ne izlaze iz kuće. Jedna od očevidaca rekla je za Tanjug da je čula jaku detonaciju i da je iz svog dvorišta videla gust crni dim.

"Izašla sam da vidim šta se dešava napolju, na ulici", rekla je meštanka Šida.

Još jedna građanka Šida rekla je da je to užasna tragedija.

"I (nadam se) da se neće nikad više ponoviti nikom", rekla je ona za Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading