"PAO" VIŠESTRUKI POVRATNIK U KOVINU: Policija kod njega pronašla pola kilograma amfetamina, uskoro sledi hapšenje još pripadnika ovog kriminalnog klana!

Autor:

Hronika

10.06.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. J. je danas uhapšen u jednom kovinskom kafiću gde se nalazio u društvu prijatelja M.B.

"PAO" VIŠESTRUKI POVRATNIK U KOVINU: Policija kod njega pronašla pola kilograma amfetamina, uskoro sledi hapšenje još pripadnika ovog kriminalnog klana!

Foto: shutterstock

Pančevačka policija razbila je danas organizovanu kriminalnu grupu koja se bavila trgovinom droge na teritoriji Kovina.

Kako se saznaje, prilikom pretresa prostorija S.J. iz Kovina policija je pronašla pola kilograma amfetamina i digitalnu vagu za precizno merenje narkotika. Reč je o višestrukom povratniku u vršenju raznih krivičnih dela.

S. J. je danas uhapšen u jednom kovinskom kafiću gde se nalazio u društvu prijatelja M.B.

Organizovana kriminalna grupa je pod lupom policije, kako se saznajemo, duži vremenski period kada je jedan od članova sa podebljim dosijeom nakon povratka iz inostranstva krenuo sa sumnjivim poslovima i ulaganjima na teritoriji Kovina.

Daljom policijskom akcijom biće obuhvaćeno više osoba sa teritorije Kovina za koje postoji sumnja da su povezana sa ovom kriminalnom grupom.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Voždovac u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, uhapsili su N. S. (37) zbog nasilja u porodici i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, pretio supruzi da će ubiti njene roditelje, nakon čega se uputio ka mestu gde oni žive, u čemu ga je policija, efikasnom akcijom sprečila.

Policija je kod njega pronašla pištolj koji je imao u ilegalnom posedu sa punim okvirom i metkom u cevi, kao i određenu količinu municije za pištolj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading