PRETIO ŽENI DA ĆE JOJ POBITI CELU PORODICU, PRONAĐENI I MECI: Policija sprečila VELIKU TRAGEDIJU u Beogradu

Autor:

Hronika

10.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je juče N. S. (37) zbog nasilja u porodici i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija.

PRETIO ŽENI DA ĆE JOJ POBITI CELU PORODICU, PRONAĐENI I MECI: Policija sprečila VELIKU TRAGEDIJU u Beogradu

Foto: Rina

Naime, on je supruzi rekao da će joj ubiti roditelje, brata i njegovu decu.

Slučaj je prijavljen policiji koja se odmah dala u potragu za nasilnikom.

On je uhapšen u automobilu u beogradskom naselju Zuce.

U vozilu mu je nađena puška i pištolj sa velikim broj metaka.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsećamo, u subotu se dogodio još jedan težak incident u Zemunu, kada je  A. J. (42)  počinio nasilje nad trudnom suprugom, nakon čega je uhapšen.

On se, kako Telegraf saznaje, na ulici grlio i ljubio s nekom devojkom, a u tom trenutku je naišla njegova trudna supruga Ž. J. (37).

Prvo su se posvađali, a potom ju je on udario u glavu. Nasilje nad trudnicom se nastavilo i u stanu tako što je čupao za kosu.

A. J. uhapsila je u subotu policija u Beogradu u saradnji s Trećim osnovnim javnim tužilaštvom.

Srbiju i Srpsku nije zaobišla ni ova tragedija, kada je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Šipova poginuli su Lazar Knežić (21) i Nikolina Pešić (21) iz Šipova, dok je Mladen Marković (27) povređen i prevezen na UKC Srpske.

Prema rečima sagovornika, do nesreće je došlo kada se ovo troje mladih ljudi vraćalo sa svadbe iz Šipova. Tragedija se dogodila u mestu Sokolac, verovatno na putu za Baraće, gde je nastradala devojka držala kafanu.

Izvori navedenog portala pričaju da je upravo ona upravljala audijem koji je bio vlasništvo povređenog Markovića, koji se nalazio na mestu suvozača. Auto je kupio pre dvadesetak dana u Sloveniji.

Nakon nesreće pronašli su ih drugovi koji su automobilima išli za njima. Nastradali Knežić se nalazio na zadnjem sjedištu. Čim je audi prvi put udario u kanal pored puta, on je ispao iz automobila i nije mu bilo spasa.

Ostalih dvoje putnika je nastavilo da se velikom brzinom prevrću u vozilu da bi na kraju završili u njivi. Devojka je od siline udara ispala kroz zadnju šajbnu audija dok je Marković ostao živ verovatno zbog toga što je jedini bio vezan sigurnosnim pojasem.

- Kada su ga izvukli, stao je na noge, ali je bio izbezumljen. Nalazi se na UKC Republike Srpske i verovatno će uskoro na kućno lečenje - priča sagovornik za Srpskainfo upućen do detalja u ovu tragediju.

Prema prvim informacijama, ogromna i brzina i alkohol doveli su do nesreće.

Sahrana momka i devojke biće nakon završene obdukcije. Automobil je uništen do te mere da je iz njega ispao motor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading