ČAČANKA (26) OPET "PALA" ZBOG DROGE: U martu osuđena na tri godine zatvora, pa dva meseca kasnije ponovila krivično delo!

Autor:

Hronika

23.05.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenoj određen pritvor do 30 dana

ČAČANKA (26) OPET "PALA" ZBOG DROGE: U martu osuđena na tri godine zatvora, pa dva meseca kasnije ponovila krivično delo!

Foto: Foto PU Čačak

Čačanki J. S. (26) određen je pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prošle nedelje, pretresom stana i pomoćnih prostorija koje koristi osumnjičena, pronašla 361,3 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin i manju količinu tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Kako saznajemo, ova Čačanka je u martu ove godine osuđena na trogodišnju zatvorsku kaznu zbog istog krivičnog dela.

Upotreba marihuane i opojnih droga predstavlja ozbiljan problem sa velikim brojem negativnih posledica kako po pojedinca koji ih konzumira, tako i po društvo u celini. Ove supstance mogu imati razarajuće efekte na fizičko, mentalno i socijalno zdravlje korisnika, kao i na njihovo okruženje.

Konzumiranje marihuane i opojnih droga može dovesti do brojnih zdravstvenih problema. Pušenje marihuane može izazvati oštećenje pluća, kao i povećati rizik od srčanih oboljenja. Osim toga, redovna konzumacija može dovesti do problema sa pamćenjem, koncentracijom i odlučivanjem. Takođe, postoji rizik od razvoja zavisnosti, što može imati dugoročne posledice po mentalno zdravlje korisnika.

Pored zdravstvenih rizika, posedovanje i konzumiranje ovih supstanci može imati ozbiljne posledice po društvo. Nelegalna trgovina drogom može dovesti do porasta kriminala i nasilja u zajednici. Takođe, velika potražnja za opojnim drogama podstiče ilegalnu proizvodnju i distribuciju, što može imati ozbiljne posledice po društvo u celini.

Posedovanje marihuane i opojnih droga često dovodi do sukoba sa zakonom. Zakonodavstvo u vezi sa ovim supstancama može biti strogo, te pojedinci koji budu uhvaćeni u posedu droge mogu biti suočeni sa ozbiljnim pravnim posledicama, uključujući novčane kazne, zatvorsku kaznu ili druge oblike kažnjavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading