"BIO JE TAKO DOBRO DETE I BAŠ VOLJEN U ŠKOLI"! Amerika žali za Srbinom Markom Niketićem (17)! SPREMAO SE ZA MATURSKO VEČE!

Autor:

Hronika

14.05.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko, koji je bio maturant, upravljao je Mercedesom u koji se pri velikoj brzini zabio u Mustang. Od siline udarca Mercedes je prepolovljen.

"BIO JE TAKO DOBRO DETE I BAŠ VOLJEN U ŠKOLI"! Amerika žali za Srbinom Markom Niketićem (17)! SPREMAO SE ZA MATURSKO VEČE!

Foto: youtube/CBS Chicago, linkedin.com

Tinejdžer iz Srbije Marko Niketić (17) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Čikagu u nedelju. 

 

 

 

Nesreća se dogodila oko 23 sata, a očevici kažu daje prizor bio stravičan.

Marko, koji je bio maturant, upravljao je Mercedesom u koji se pri velikoj brzini zabio u Mustang. Od siline udarca Mercedes je prepolovljen.

Niketićeva devojka i saputnica je teško povređena i prebačena je u bolnicu, saopštila je policija. Vozač i suvozač iz Mustanga su van životne opasnosti. 

 

 

Markovi drugovi kažu da je pohađao srednju školu Glenbrook South i da je trebalo za nekoliko nedelja da maturira, a za par dana je trebalo da bude matursko veče.

- Znam da je bio dobro dete. Nikad ništa loše nisam čula o njemu. Bio je voljen u školi - rekla je Inesa Kaufman.

Porodica nastradalog je, inače, prilično poznata i ugledna u srpskoj zajednici u Čikagu, i u kumovskim je odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre pet godina takođe poginuo u saobraćajnom udesu u Nemačkoj.

Na društvenim mrežama se prijatelji opraštaju od mladog Marka. 

Prema rečima svedoka, vozač "mustanga" je izvršio iznenadni manevar pre nego što je udario Markovo vozilo. Policijski izveštaji još uvek nisu pružili dodatne informacije o faktorima koji su doveli do ove tragične nesreće. 

- Odjednom, "mustang" me je zaobišao, ugasio je svoje farove i dao gas do daske - rekao je svedok.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading