BICIKLISTA UDARIO ŽENU NA KOŠUTNJAKU I POBEGAO: Povređena prevezena u Urgentni centar!

Autor:

Hronika

18.05.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna nezgoda dogodila se danas u Beogradu.

BICIKLISTA UDARIO ŽENU NA KOŠUTNJAKU I POBEGAO: Povređena prevezena u Urgentni centar!

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Na trim stazi u Košutnjaku, jedna tridesetjednogodišnja žena koja je trčala obeleženom stazom doživela je ozbiljan incident kada ju je čeono udario biciklista. Kako se navodi, udarac je bio dovoljno jak da je žena pala na zemlju, zadobivši povrede koje su uključivale krvarenje iz uva i povredu kuka. Nakon nesreće, odmah su pozvani hitni medicinski timovi koji su je prevezli u Urgentni centar radi dalje nege i tretman, preneo je Telegraf.

Međutim, situaciju je dodatno pogoršala činjenica da je biciklista koji je izazvao nesreću pobegao sa mesta događaja. On nije sačekao dolazak lekarske ekipe niti je pružio bilo kakvu pomoć povređenoj ženi. Ovaj postupak je izazvao dodatno ogorčenje i zabrinutost među građanima, s obzirom na to da je pobegao umesto da preuzme odgovornost za svoje postupke i pomogne povređenoj osobi.

Ovakvi incidenti ukazuju na potrebu za većim merama bezbednosti na popularnim rekreativnim stazama kao što je Košutnjak, kako bi se obezbedila sigurnost svih korisnika – pešaka, trkača, ali i biciklista. Takođe, neophodno je apelovati na sve učesnike u saobraćaju, bilo da se nalaze na ulicama ili rekreativnim zonama, da se ponašaju odgovorno i da poštuju druge kako bi se izbegli slični nesrećni slučajevi u budućnosti.

Košutnjak je popularno izletište i rekreativni centar u Beogradu, poznat po svojim pešačkim i trim stazama koje privlače veliki broj posetilaca. Pešačke staze u Košutnjaku su pažljivo obeležene i namenjene su prvenstveno za rekreativne šetače, trkače i one koji žele da uživaju u prirodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading