"LAJANJE NA ZVEZDE" U MODERNOJ VERZIJI! Đaci na ekskurziju poneli jednu stvar zbog koje im aplaudira cela Srbija: "Uživajte u mladosti!" (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.05.2024

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati čega su se dosetili!

"LAJANJE NA ZVEZDE" U MODERNOJ VERZIJI! Đaci na ekskurziju poneli jednu stvar zbog koje im aplaudira cela Srbija: "Uživajte u mladosti!" (VIDEO)

Foto: profimedia.rs

"Lajanje na zvezde" u modernoj verziji! Tako se može opisati scena koja je zabeležena na jednoj ekskurziji u Srbiji.

"Lajanje na zvezde" inače je jedan od kultnih domaćih filmova koji prikazuje mladost i sve njene radosti i izazove. Film je poznat po replikama koj i danas koristimo i prijateljstvima, kao i ljubavnim pričama. Jedna od najpoznatijih i najzabavnijih scena je ona u kojoj Bata Živojinović kažnjava učenike Nikolu Đurička i Nebojšu Milovanovića, a oni mu zauzvrat popiju vino i pojedu pečenje.

Danas se u Srbiji pojavila slična scena. Snimak na društvenoj mreži Instagram, na kojem se vidi slična šala među mladima, podsetio je mnoge na ovu nezaboravnu scenu iz filma.

Deca iz jedne škole u Srbiji ponela su na ekskurziju celo pečeno prase. I pojeli su ga sa užitkom. Na instagram stranici sremskomitrovačkiportal vidi se kako momci jedu pečeno prase rukama na travi i imaju širok osmeh na licu dok to rade. 

 

 

- Priđi, vidi šta imam - kaže jedan momak na snimku i pokazuje kako se na travi pored njega nalazi ovo prasence, a zatim su okačene slike njega i njegovih drugara kako sa slašću drže delove tog praseta u rukama. U opisu videa stoji samo jedna rečenica:

- Nebeski narod.

Inače, snimak je naišao i na simpatije komentatora koji su opazili da je "bolje i ovo nego da zapale školu", aludirajući na nedavne događaje u Crnoj Gori, kao i da su ovo "domaćinska deca". Ipak, primetili su i da su se vremena promenila, pa su se nekada nosile gitare, a danas pečeno prase.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading