NIKOLIJA NE VOLI DA NASTUPA SA RELJOM: Pevačica šokirala prizanjem, pa progovorila o DECI!

Autor:

Zabava

19.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Vesne Zmijanac otkrila zbog čega ne voli da nastupa sa svojim partnerom!

NIKOLIJA NE VOLI DA NASTUPA SA RELJOM: Pevačica šokirala prizanjem, pa progovorila o DECI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija i Relja

Kada su se pevačica Nikolija Jovanović i njen nevenčani suprug Relja Popović prvi put počeli zabavljati, mnogi su sumnjali u iskrenost njihove veze. Spekulisalo se da je njihova romansa marketinški trik, te da neće dugo potrajati. Međutim, deset godina kasnije, ova popularna pevačica i njen partner i dalje uspešno održavaju svoju zajednicu, u kojoj su zajedno dobili dve ćerke.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikolija

- Ne volim da dajem recepte. Jesmo mi deset godina zajedno i to je stvarno fanstastično, pogotovo što kažem da statistika nije na našoj strani, ali dug je život. Ne mogu ja sa 34 godine da dajem savete, prognoze i recepte kako održati odnos. Čujemo se za 20, 30, 50 godina. Ono što znam trenutno da ljudi treba da se vole, da rade na svom odnosu. Naravno, ako se više ne vole ne treba da budu zajedno. Treba da se poštuju, i ako se vole i ako se ne vole, kako god, mislim da poštovanje treba da ostane u svakom odnosu i da se komucinira. Kao i rad, glupo zvuči, ali i na odnosu treba raditi kao što radite na telu, zdravoj ishrani, poslu, pa tako i na braku. Neće samo od sebe - rekla je ćerka Vesne Zmijanac u jednoj emisiji. 

 

@nikolijaofficial 22.05 Reljin novi EP sa 6 pesama koje ulaze pod kožu na prvo slušanje🍓❤️ @Relja #relja ♬ Relja Za tobom lud - Relja

 

Pevačica ni sama nije sigurna kada će se zvanično udati za Popovića, ali za sada joj je sve potaman, osim kada nastupaju zajedno.

- Ne volimo kada nastupamo zajedno. Volimo se mi, ali ne volimo da nastupamo zajedno (smeh). Ja ga zezam osam hitova mi uzme jer tada u 'Alkohola litar', 'Meduza' i sve njegove pesme koje ja pevam pripadnu njemu i onda ja ne mogu da pevam 'Samo jako', 'Mi amor', 'Genge'... Bukvalno mi ode 15 minuta repertoara tako da je bolje kad sam sama jer iskoristim sve njegove pesme - kazala je pevačica.

Republika

Foto: TikTok/nikolijaofficial

Nikolija

Tvrdi da je napravila veliku grešku jer je obelodanila imena svoje dece koju strogo čuva u tajnosti i ne eksponira ih u medijima i na društvenim mrežama.

- Želim da imaju svoju privatnost. Ne želim da napravim od njih javne ličnosti ako one to ne žele, a one ne znaju da li to žele jer imaju sedam i po i dve i po godine. Kada bi ih eksponirali, one ne bi imale izbor da ne budu javne ličnosti jer bi ih to pečatiralo za ceo život. Želim da taj izbor ostavim njima - istakla je Jovanovićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading