OVE ČETIRI STVARI O UBISTVU MALE DANKE SU I DALJE MISTERIJA! Već 20 dana niko NEMA ODGOVOR na njih! Ubice ĆUTE, a potraga se komplikuje!

Autor:

Hronika

15.04.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregledano je sve, uzduž i popreko, ali od tela male Danke ni traga.

OVE ČETIRI STVARI O UBISTVU MALE DANKE SU I DALJE MISTERIJA! Već 20 dana niko NEMA ODGOVOR na njih! Ubice ĆUTE, a potraga se komplikuje!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

U slučaju dvogodišnje devojčice Danke Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom polju, a za kojom se tragalo danima, uhapšeni su Srđan Janković i Dejan Dragojević za koje će se ispostaviti da su je usmrtili.

Nakon toga usledila je potraga za telom devojčice, a postoji niz pitanja na koje niko nema odgovor.

Gde je telo Danke Ilić?

Ovo je pitanje koje se postavlja od prvog dana nakon što je objavljeno da su Janković i Dragijević priznali da su devojčicu ubili, ali i dalje ne žele da otkriju gde su zakopali telo nesrećne devojčice.

S Banjskog polja, potraga se proširila na selo Luka, odakle je osumnjičeni Janković i selo Zlot, odakle je osumnjičeni Dragijević. Potraga je vršena i na nekoliko deponija, a policija se poslednjih dana nalazi u selu Sumrakovac koje je oko 13 kilometara udalje od sela Zlot.

Pregledano je sve, uzduž i popreko, ali od tela male Danke ni traga.

Koliko je puta telo devojčice premeštano?

Poznato je da su Dragijević i Janković devojčicu najpre udarili službenim vozilom JKP ''Vodovod'' Bor, a Dragijević je priznao da ju je zatim rukama davio dok nije prestala da diše. Dalje je otkriveno da su telo bacili na deponiju, a da se Dejan Dragijević nakon dva dana vratio i telo premestio na nepoznatu lokaciju.

Na saslušanju je Dragijević rekao kako su mu otac i brat pomogli da se reši tela, a kasnije je njegov brat koji je preminuo u noći između 6. i 7. aprila, prema nezvaničnim informacijama rekao da su telo njih trojica raskomadali, a da se otac vratio posle na lokaciju gde su zajedno zakopali telo, te ga prebacio na njemu i bratu Dejanu nepoznatu lokaciju.

Ako je sve to istina, telo je premeštano nekoliko puta.

Da li je moguće da se ne sećaju gde je telo?

U svom iskazu, osumnjičeni Dejan Dragijević je tvrdio da se ne seća na kojoj lokaciji je telo deteta, dok psiholog Snežana Repac tvrdi da su iskazi obojice osumnjičenih nedosledni i da je malo verovatan takav vid amnezije.

- Ima mnogo logičkih nedoslednosti. Gotovo je malo verovatno da imaju amneziju sedam dana nakon počinjenog dela. Može doći do momentalne amnezije, u nekoj određenoj situaciji, ali i tada se mogu zaboraviti samo neki detalji, ali ne cela situacija koja ih je potpuno angažovala na psihološkom planu. Ako se seća prvog dela, onda se seća i svega daljeg - rekla je Snežana Repac.

Da li će i u kakvom stanju pronaći telo?

Jedan od onih koji znaju na kojoj lokaciji je telo deteta jeste Dalibor Dragijević, koji je preminuo, te to može otežati potragu.

Dejan Dragijević tvrdi da se ne seća gde je telo, dok se njegov otac i Srđan Janković brane ćutanjem.

Da li će telo biti pronađeno, nije poznato, jer kako je nedavno rekao Marko Nicović "da je telo u blizini policaci bi ga već pronašli". S druge strane, mnogi se pitaju ukoliko se telo pronađe, u kakvom će biti stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading