OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO O SMRTI BRATA UBICE DANKE ILIĆ! Stigao obdukcioni nalaz!

Autor:

Hronika

22.04.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u VJT Zaječar primljen obdukcioni nalaz Dalibora Dragijevića.

OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO O SMRTI BRATA UBICE DANKE ILIĆ! Stigao obdukcioni nalaz!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

U Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas je primljen obdukcioni zapisnik Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, pokojnog Dalibora Dragijevića iz Zlota, inače brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora.

Dalibor je i sam bio osumnjičen da je pomogao bratu Dejanu da ukloni telo nesrećne devojčice.

- Danas je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru primljen je obdukcioni zapisnik Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, iza smrti sada pokojnog Dalibora Dragijevića iz Zlot kod Bora - navodi se u saopštenju ovog tužilaštva i dodaje:

- Obdukcioni zapisnik će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Danka Ilić

Podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjsom polju, kada se u dvorištu igrala sa bratom, a istragom je utvrđeno da je devojčica ubijena.

Za njeno ubistvo su osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji se terete da su pomenutog dana devojčicu udarili službenim vozilom JKP ''Vodovod'' Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila. 

Kada se Danka probudila i zaplakala, Dragijević ju je po sopstvenom priznanju rukama davio dok nije prestala da diše, a onda su je zajedno bacili na deponiju.

Kako je rekao, dva dana kasnije se vratio sa ocem i bratom i telo premestio na drugu lokaciju.

Dejan je preminuo u policijskoj stanici u noći između 6. i 7. aprila, a prema nezvaničnim informacijama priznao je da su njih trojica Dankino telo raskomadali i da lokaciju gde se nalazi zna samo otac Dragoslav koji se brani ćutanjem i ne želi da sarađuje sa policijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading