MAJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ POSETILA GROB: Sredila ga i okadila sa komšinicom, odzvanjao plač grobljem, ali ne njen

Autor:

Hronika

14.04.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deseti dan potrage za telom Danke Ilić. Dejanova majka posetila grob.

MAJKA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ POSETILA GROB: Sredila ga i okadila sa komšinicom, odzvanjao plač grobljem, ali ne njen

Foto: ST/Dragan Kadić

Trećeg jutra nakon sahrane Dalibora Dragijevića, stanovnici Zlota i šire, pitaju se koliko tajni je odneseno u grob. Za njim je ostao muk, bol roditelja i veliko pitanje - da li je on mogao da odgonetne gde se nalazi telo ubijene devojčice Danke Ilić.


Poseta grobu

Majka Dejana Dragijevića, Svetlana Dragijević posetila je grob sina sa komšinicom, pažljivo su sredile stvari, okadile grob i popravile ćebe koje pokriva betonsku ploču ispod koje počiva Dalibor. Ništa nisu ostavile, prenosi Telegraf.

Grobljem je odzvanjao plač jedne žene, ali nije bio majčin. Ona se ubrzo povukla u kuću.

 

Reakcije u selu

- Sramota naneta selu. Pa zašto nisu pozvali hitnu pomoć? Pogibe devojčica, a i on mlad izgubi glavu - priča se još po selu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Grob Dalibora Dragijevića

Sahrana Dalibora Dragijevića nije prošla neprimećeno. Iako sveštenik nije prisustvovao, Dalibor je sahranjen uz krst, po običajima pravoslavne vere. Molitva nije izostala, a u crkvi su postavljene dve sveće i tri cveta pored umrlice čiji su tragovi ostali kao sećanje na Dalibora.

 

Potraga se nastavlja

Kako danas meštani pričaju, prečešljan je ceo Zlot, ni sami ne znaju kud bi policija mogla dalje da ide.

Za sada, veruje se da bi mesto gde je skriveno telo moglo da bude na području Sumrakovca.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu ubili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sušare Samir Bugojno

16.04.2024 20:25

Mislim da ima jedno jedino mjesto gdje nisu provjeravali a to je groblje neka pažljivo pregledaju stare grobnice pokojnika koje niko ne posjecuje godinama najprija da su se toga dosjetili