DA SU JE ZLOČINCI BOLJE POKOPALI, RODITELJI BI VEČNO NOSILI PREZIR DRUGIH! Oglasio se otac Predrag o smrti male Danke Ilić

Autor:

Hronika

04.04.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Predrag Popović oglasio se na društvenim mrežama u vezi sa ubistvom devojčice Danke Ilić (2)

DA SU JE ZLOČINCI BOLJE POKOPALI, RODITELJI BI VEČNO NOSILI PREZIR DRUGIH! Oglasio se otac Predrag o smrti male Danke Ilić

Foto: Printscreen, drustvene mreze

Otac Predrag Popović napisao je otvoreno pismo u kome je pozvao ubice da se pokaju i iskupe, i podsetio da je do juče sva pažnja bila usmerena na roditelje Danke Ilić, te upitao šta bi bilo da su ubice bolje pokopale telo, a roditeljima, uz svu bol, ostala i večna mržnja zajednice. 

- Zato postoji i Raj a i pakao! Božija je pravda jedina istinita, a neko mora i u pakao. No to odluku donosimo sami svojim delima i nedelima. Dragi moji.. trpi ova zemlja zla svakakvog i nepravde od pada čoveka pa će toga biti do samog kraja. Što smo bliže kraju to je tok sve brži. Jedino nas Bog može utešiti. Ja zaista ne volim da se oglašavam za sve šta se dešava ali kad čujem nešto ja se Bogu pomolim za ljude da izdrže ono što se mora izdržati. Trudim se da ne komentarišem da tako svojim komentarima ne bi povredio druge, jer malo toga znam a i malo mogu da doprinesem. Veća je molitva od komentara - navodi se na objavi na Instagramu, kao i: 

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Danka Ilić (2)

- Ovih dana smo se naslušali svakakvih mogućnosti šta se desilo sa detetom. Najčešći je da je majka prodala dete. Te teorije su počele od medija, policije pa do poslednjeg čobanina u našoj zemlji. Kad sam saznao vest odmah sam pomislio kako se cela nacija ogrešila o te roditelje. Gde im nestade dete tu ih i mi optužismo da je prodato. Da su je ovi zločinci bolje pokopali, roditelji bi vecno nosili mržnju i prezir drugih. Zar taj bol nije dovoljan?

Dalje se navodi da se sve ovo dešava baš u postu kada se čita veoma važna molitva koja kaže ,,O GOSPODE CARE, DAJ MI DA SAGLEDAM SVOJA SAGREŠENjA I DA NE OSUĐUJEM BRSTA SVOGA..." 

- Mi osudismo roditelje deteta.. Zaista strašno.. Upozoravam redovno da se ostavimo komentarisanja po društvenim mrežama i razvijanje teorija i van njih al džaba. Naš covek traži nešto sočno pa opletemo tako paušalno po svima. Od Patrijarha do dakona , što bi se reklo.. Ko god je osudio roditelje ima greh koji mora ispovediti pre nego li se Pričesti sledeći put! A za dalje pamet u glavu i da više ne pljujemo jedni po drugima već da se molimo jedni za druge.. Malom anđelu će Gospod spremiti doček u Carstvu Večnom a ovim zločincima (ako se ne iskupe) demoni će se radovati. Iako mnogi očekuju pravdu na zemlji i bes prema ovim neljudima, ja se molim da se pokaju i iskupe. Neka zna svaki ubica (pa i oni koji su abortirali) da ce po smrti morati da pogledaju u oči svakog koga su ubili a posle i Gospoda. Praštajte.. Hristos Vaskrse!!! - dodaje se u objavi. 

Foto: ST/Tamara Pavišić, facebook

Danka i njena majka Ivana Ilić

Podsetimo, Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala deset dana. Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neleteo na devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Istraga kriminalisticke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading